Apple Music radio představuje

Apple Music 1 a dvě další nové stanice, Apple Music Hits a Apple Music Country, které přinášejí exkluzivní a originální pořady nejlepších světových moderátorů a umělců.

Společnost Apple 18. srpna oznámila dvě nové nabídky stanic na Apple Music, které jsou nyní k dispozici hudebním fanouškům ve 165 zemích. Od tohoto dne je světová vlajková loď rozhlasových stanic Beats 1 přejmenována na Apple Music 1. Zároveň také rozšiřujeme nabídku o dvě další stanice: Apple Music Hits, kde najdete všeobecně oblíbené písničky od 80. let až po počátek 21. století a Apple Music Country, zaměřené na country hudbu, která je nesmírně populární v USA.

Od spuštění Apple Music v roce 2015 vám Beats 1 přináší jedinečné programy, které se od té doby staly pravidelnými zdroji titulků hlavních zpráv, nejlepší rozhovory s umělci a exkluzivní světové pořady a premiéry, díky kterým se z Beats 1 stala jedna z nejposlouchanějších stanic na světě. Při svém vývoji si Beats 1 vytvořila neodmyslitelnou přátelskou vazbu s komunitou umělců a doslova mistrovsky propracovala systém sestavování a objevování nových skladeb, na kterém se i v této automatizované době podílejí lidé namísto algoritmů. V tomto přístupu budeme pokračovat na všech třech stanicích.

60 milionů skladeb, nyní na 4 měsíce zdarma. Co vy na to?

V případě, že jste ještě Apple Music nevyzkoušeli a máte zájem o naše nové stanice, máme pro vás dobré zprávy. Darujeme vám 4 měsíce zdarma na zkoušku. Stačí si požádat kliknutím na odkaz dole.

**Nabídku 4 měsíců zdarma mohou využít pouze noví předplatitelé. Pokud však máte využity méně než 3 měsíce nabízené společností Apple, můžete získat ještě měsíc zdarma navíc.

Beats 1 se teď jmenuje Apple Music 1


Apple Music 1 se díky svým nejmodernějším studiím stala centrem pro konverzace o popokultuře a také vyhledávaným místem pro programy moderované samotnými umělci. Je to globální centrála pro umělce z celého světa, kteří zde uvádějí nové nahrávky, prezentují bleskové zprávy a mohou si zde popovídat přímo se svými fanoušky. Klíčovými představiteli Apple Music 1 jsou Zane Lowe, Ebro Darden, Brooke Reese, Dotty, Hanuman Welch, Matt Wilkinson, Nadeska, Rebecca Judd a Travis Mills, kteří sestavují pořady největších jmen ze světa hudby včetně Action Bronson. Stanice má studia v Los Angeles, New Yorku, Nashvillu a Londýně, čímž je zajištěna nepřetržitá šňůra programů.

Představujeme Apple Music Hits a Apple Music Country


Apple Music Hits má v nabídce nejznámější skladby od 80. let po 21. století, které si fanoušci zamilovali. Stanice se zaměřuje na pozoruhodné nové programy s předními umělci a moderátory a odhaluje posluchačům příběhy, které předcházely vzniku nejslavnějších skladeb světa.

Rádio je nedílnou součástí kultury obklopující country music, a Apple Music Country ji přizpůsobuje potřebám moderního fanouška. Společně s vývojem hudebního stylu country a jeho expanzi do světa má stanice za cíl stát se kolébkou každé z odnoží tohoto čím dál více rozvětveného žánru. Apple Music Country nabízí koktejl té nejlepší hudby současnosti, fanouškům představuje hvězdy budoucnosti a připomíná legendární umělce a skladby, které se podílely na formování a vymezení country hudby.

Rádio není podle vašeho gusta? Bez obav, máme pro vás taky něco!

Vyzkoušejte Apple Music zdarma a prohlédněte si naše playlisty:

Summer Vibes

Zakuste klasiku letních tanečních parketů. Některé vzpomínky se vytrácejí, ale tyto melodie tady zůstanou navždy.

Happy Hits

Ať už potřebujete dobít pozitivní energii nebo si jen chcete užívat pohodové atmosféry, tyto svěží rytmy a povznášející vokály jsou základnou pro rozkvět pocitů štěstí. Tento playlist je napěchován současnými hity, nejnovější oblíbenou hudbou, chytlavými melodiemi a neodolatelnými rytmy. Skladby jsou pravidelně obnovovány, takže když vás nějaká osloví, stačí si ji jen přidat do knihovny.

Pure Workout

Rychlá populární hudba, taneční rytmy a hip-hop na podporu vašeho výkonu.