Produktové novinky, které nás překvapily v květnu #2

V předchozích ,,novinkách" jsme si představili společnost Baseus a její dva velice zajímavé produkty. V dnešním květnovém pokračování si ukážeme multifunkční novinku od Anker a taky nová BEO sluchátka.

Magnetická bezdrátová nabíjecí stanice 2v1 Anker PowerWave

Když se řekne nabíječka, tak si určitě představíš bílý Apple adaptér ze kterého trčí kabel a that's it. Ovšem technologie jde mílovými kroky kupředu a pod takovou obyčejnou nabíječkou si dnes můžeme představit něco, co bylo ještě nedávno poměrně sci-fi. Řeč je o novinkce od společnosti Anker, která se pyšní velice kvalitními výrobky, které jsou výborně dílensky zpracovány.

Jedním z takových je i bezdrátová magnetická nabíjecí stanice 2v1, která ti zajistí jak nabíjení tvého iPhonu, tak i například AirPods. To není nic zázračného, řekneš si. Jenže tahle nabíječka disponuje magnetickým modulem, který se dá z nabíjecího slotu jednoduše vycvaknout a můžeš ho nadále používat jako přenosnou powerbanku, která ti dobijí telefon i na cestách. S kapacitou uctihodných 5000mHa si tak vystačíš na velmi dlouhý výlet a nebudeš muset nad nabíjením moc přemýšlet. Vrátíš se zpátky z výletu, jednoduše zasuneš a máš opět zpátky dobíjecí dok, který skvěle plní i funkci stojánku, takže můžeš telefon pohodlně ovládat nebo jen sledovat videa. Cool vychytávka.

Pozor, funguje jen na iPhone 12 a novější.

Podívat se


Bezdrátová sluchátka Bang & Olufsen Beoplay EX

Bang & Olufson. Taková naše srdcovka. Vynikající audio zážitek s každým produktem a designové mistrovské zpracování ze Švédské produkce. B&O nově přichází na trh se špuntovými sluchátky, která se prozatím nabízí ve třech povedených barevných kombinacích a která - a to především - přináší to nejmodernějšího ze světa audio do sluchátek. Těšit se tak můžeš na frekvenční rozsah 20 - 20 000 Hz, zabudované (6 x) MEMS mikrofony se směrovým paprskem pro řeč, samozřejmostí je odolnost proti potu a vodě nebo aktivní potlačení hluku. Designově se jedná zase o naprostou jedničku a chlubí se středovým kolečkem z tvrzeného skla. A až 20 hodin poslechu? Parádní hodnoty v parádním provedení.

Podívat se