Tyto aplikace nesmí chybět žádnému studentovi v iPadu

Připravili jsme pro tebe tipy na appky, se kterými ti to ve škole půjde ještě líp. Už nebudeš potřebovat papírové sešity ani rozvrh hodin. Vše můžeš mít pohromadě v iPadu. Stáhneš je z App Store, většinu z nich pořídíš zdarma.

Dynamic Island – ostrůvek, který posune tvoje aplikace na další úroveň

Každý nový iPhone přichází s technologickou novinkou, která z něj dělá jedinečný telefon. Nejnovější řada potěší inovací stírající hranice mezi hardwarem a softwarem – Dynamic Island. O co se jedná a co všechno umí? Čti dál.

Překvapení! Apple představil nové iPady a Apple TV

18. října jsme se dočkali dvou nových iPadů a nejnovější Apple TV. Přečti si, co je nového.

Máš v iPhonu aplikaci Spotify? S těmito 4 tipy ji využiješ efektivně

Spotify patří mezi nejlepší aplikace pro iPhone. Svědčí o tom počet stažení a vysoké hodnocení uživatelů na App Storu, kde appku zdarma stáhneš. S našimi tipy třeba ušetříš data nebo se snadno dostaneš k omylem smazaným playlistům.

Které doplňky a příslušenství musí mít každý fanoušek Applu?

Apple nabízí svým fanouškům užitečné příslušenství, aby ovládání jejich technologických hraček bylo snadnější a pohodlnější. Podívej se na vychytávky, které ve tvé výbavě nesmí chybět.

Otevíráme první a jedinečnou prodejnu svého druhu

Již 14. října otevíráme první Apple Premium Partner prodejnu v Česku. Čekají na tebe ohromné slevy a nadupaný program.

Apple Watch změří tvůj spánek. Vyzkoušej těchto 5 aplikací

Přenech starosti s kvalitou spánku chytrým aplikacím, které zanalyzují, jak dobře spíš. Nejlépe spánek změříš s chytrými hodinkami Apple Watch, které máš celou noc na zápěstí. Přečti si náš článek a zjisti, které appky stojí za to vyzkoušet.

Apple Music - 90 milionů skladeb bez reklamy

Apple Music nabízí vysoce kvalitní a neustále aktualizovanou hudební databázi dostupnou z jakéhokoli Apple zařízení.

Apple Arcade - Stovky her, jedno předplatné

Apple Arcade nabízí ty nejlepší a nejzajímavější herní tituly nejen pro iPhone. Svoji nabídkou se zaměřuje spíše na kvalitu než kvantitu a je to znát. I tak tam na tebe právě teď čeká více než 200 pečlivě vybraných herních titulů. S námi si Arcade nyní můžeš navíc vyzkoušet na 3 měsíce zdarma.

Apple Watch tipy a triky: jak hodinky ovládat pomocí gest?

Víš, že chytré hodinky Apple Watch můžeš ovládat pomocí jednoduchých gest bez dotyku displeje? Stačí si osvojit pár výchozích gest, a pokud ti nebudou vyhovovat, snadno je změníš V článku se dozvíš, jak si tuto funkci správně nastavíš.

Apple TV+ služba, kde záleží na kvalitě

Na výběr je stále více streamovacích služeb, ale Apple TV+ vyniká hned v několika ohledech. Navíc ji s námi můžeš mít na 3 měsíce zdarma.

Převeď fotku z formátu HEIC do JPG za pár vteřin. Poradíme ti, jak na to

Potřebuješ rychle převést fotku formátu HEIC na JPG? Přečti si článek a změnu formátu provedeš snadno. Podle našeho průvodce to zvládne každý, protože vše jasně vysvětlíme a ukážeme na příkladech.

Počet 73 až 84 z 740 celkových

Page