Jak správně používat AirPody při cvičení

Aby ti AirPody vydržely co nejdéle a poskytovaly ti nejlepší možný zážitek, je důležité se k nim chovat správně. Podívej se, jak na to.

AirPody se staly nezbytným doplňkem pro mnohé z nás, ať už jde o poslech hudby na cestách, telefonní hovory nebo jako motivaci při cvičení. Aby tvé AirPody vydržely co nejdéle a poskytovaly ti nejlepší možný zážitek i při tvých sportovních aktivitách, je důležité se k nim chovat správně. Zde je pár tipů, jak na to.

Používej ochranné kryty

Na trhu existuje spousta ochranných krytů a návleků speciálně pro AirPody. Tyto kryty nejenže chrání tvá sluchátka před potem a nečistotami, ale také mohou zlepšit jejich uchycení a zabránit jejich vypadnutí při intenzivním pohybu.

Omez je vystavování potu

Ačkoli jsou některé modely AirPodů, jako jsou AirPods Pro, odolné proti potu a vodě, je stále dobré se snažit minimalizovat jejich vystavování potu. Můžeš toho dosáhnout nošením čelenky nebo používáním ručníku, kterým si během cvičení otřeš pot z čela.

Čištění po cvičení

Po každé sportovní aktivitě je důležité AirPody řádně vyčistit. Použij suchý, měkký hadřík k odstranění potu a vlhkosti. Dbej na to, abys do sluchátek nezanesl vlhkost. V případě potřeby použij mírně vlhký hadřík a poté nech sluchátka důkladně uschnout.



Správné skladování

Když své AirPody právě nepoužíváš, ulož je do jejich nabíjecího pouzdra. To je ochrání před poškozením, prachem a dalšími nečistotami. Zároveň se tím také ujistíš, že budou vždy nabité a připravené, když je budeš potřebovat.

Vyber si správný model

Pokud často cvičíš a používáš při tom sluchátka, může být dobrý nápad investovat do modelu, který je specificky navržen pro sportovní použití, jako jsou AirPods Pro. Tyto modely nabízejí lepší odolnost proti potu a vodě a často lepší uchycení v uchu.

Používáním těchto jednoduchých tipů zajistíš, že tvé AirPody budou i nadále tvojí spolehlivou společností při cvičení, a to bez ohrožení jejich funkčnosti nebo životnosti. Tak snad jsme ti poradili a užij si svůj trénink naplno!


Podívat se na nabídku AirPodů