iPhone 14, AirPods Pro, Apple Watch

Apple představil novinky. Můžete se těšit na iPhone 14, AirPods Pro nebo nové Apple Watch

Společnost Apple představila v americkém Cupertinu nové produkty. Fanoušci nakousnutého jablka se dočkali nových iPhonů, chytrých hodinek a sluchátek. Na našem webu jsme zahájili předprodej. V článku novinky představíme podrobněji.

MacBook

Jak správně pečovat o MacBook. Užitečné tipy o čištění a údržbě.

Starej se o svůj MacBook, prodloužíš jeho životnost. Prozradíme ti, které programy tě zbaví zbytečných souborů a uvolní místo na disku. Zároveň zjistíš, jak Mac čistit a kdy je dobré ho vzít do servisu.

Proč se ti vyplatí si předplatit iCloud?

Ukážeme ti výhody jedné z nejpoužívanějších Apple služeb na světě. Vyplatí se ti? Zaručeně. S námi ji navíc můžeš mít na 3 měsíce úplně zdarma.

6 aplikací, bez kterých se neobejdeš na cestách

S těmito bezplatnými aplikacemi poznáš svět a usnadníš si cestování. Poradíme ti, jak snadno najdeš nejbližší Wi-Fi, na kterých benzinkách nejvíc ušetříš nebo třeba kde zaparkuješ zdarma. V článku toho nalezneš mnohem víc.

Jaké poklady najdeš v App Store? Tipy na nejlepší bezplatné aplikace

Vybrali jsme pro tebe nejlepší aplikace, které používají tisíce uživatelů a neutratíš za ně ani korunu. Podívej se, jaké tipy na appky jsme pro tebe připravili.

5 mýtů o nabíjení iPhonu, kterým raději nevěř

Technologické společnosti se předhánějí v soutěži o nejrychleji nabitý telefon. Každý nový smartphone je na plné kapacitě baterie ještě rychleji než předchozí model. Je to ale správně? Kvalita nabití je však podstatnější faktor. Podobných mýtů kolem baterií koluje celá řada. Pojďme to uvést na pravou míru. Zároveň se dozvíš užitečné tipy, jak udržet svoji baterii v co nejlepší kondici.

Jaká bezdrátová sluchátka jsou pro tebe ta pravá? Poradíme ti, na co se zaměřit

Bezdrátová sluchátka jsou skvělou volbou pro všechny, kteří při poslechu nechtějí řešit všudypřítomné kabely. Výrobci se předhánějí s nejnověšími modely, z nichž každý další strčí do kapsy ten předchozí. Výdrž baterie je čím dál tím delší, sluchátka pohodlnější. Využívat je můžeš při běhu, hraní her nebo když vaříš večeři a potřebuješ obě ruce volné. Podívej se, na co je dobré se při jejich výběru zaměřit.

Jak si nainstalovat iOS 16 s předstihem?

I když se jedná jen o takzvanou public beta verzi, máme pro tebe návod, jakým způsobem si můžeš nainstalovat nejnovější iOS 16 a vyzkoušet si tak jeho nejmodernější funkce.

Jak funguje Apple TV? Objev pestrý svět zábavy

Proměň svůj obývák v kino, hernu nebo koncertní sál. Vykouzli z jakékoliv televize multimediální centrum svého domova. Přehrávej filmy a seriály od rána do večera, hoď se do správné nálady s oblíbeným playlistem nebo se odreaguj během hraní her. Apple TV tě zabaví na dlouhé hodiny. Využívat ji může kdokoliv, ani k tomu nepotřebuješ chytrou televizi.

5 tipů jak zrychlíš svůj iPhone

5 tipů, jak zrychlíš svůj iPhone

Dlouhá podpora softwaru zaručuje, že ti iPhone bude sloužit několik let. Bohužel se s přibývajícími roky zpomalí i to nejvýkonnější zařízení. Někdy aktualizace dočasně sníží výkon i u nového telefonu. Přinášíme několik tipů, jak pročistíš a nastavíš svůj iPhone, aby zase šlapal jako hodinky.

Jak funguje Apple ID

Apple ID propojí všechna tvá zařízení. Jak ti ještě ulehčí život?

Když kupuješ nové zařízení od Applu, vyžaduje po tobě během prvního nastavování přihlášení k Apple ID. Jedná se o osobní účet, kterým se přihlásíš ke všem službám. K čemu konkrétně slouží a jak se k němu připojíš na všech svých zařízeních, se dozvíš v našem článku.

Přehled toho nejlepšího z nejnovějšího Apple software - WWDC 22 2/2

V druhém pokračování článku se podrobněji podíváme na nový macOS Ventura a watch OS 9.

Počet 85 až 96 z 740 celkových

Page