Apple představil nový a dostupnější Apple Pencil

Nový a především dostupnější Apple Pencil ti nabídne funkce, které si zamiluješ, včetně přesnosti do posledního pixelu, nízké latence a citlivosti na náklon.

Apple představil řadu Apple Pencil o nový a ještě dostupnější model, díky kterému s iPadem získáš ještě víc možností než kdykoli předstím. Apple Pencil se právě díky své úžasné přesnosti do posledního pixelu, nízké latenci společně s citlivostí na náklon nastavuje laťku tomu, jak má vypadat psaní poznámek, kreslení, anotování dokumentů či psaní do deníku. Novinka se pyšní matným tělem s plochými stranami, které se magneticky přichytí k boku iPadu, a nabíjí se přes USB-C kabel. Nový Apple Pencil bude k dostání začátkem listopadu.

Dostupnější model nabízí ještě více možností

Apple Pencil posouvá hranice kreativního vyžití a rozšiřuje všestrannost iPadu. Nelze opomenout ani fakt, že je kompatibilní se všemi modely iPadu s USB-C portem. S příchodem nového Apple Pencil si uživatelé iPadů mohou tak můžeš vybrat, který je kompatibilní s právě s tvým iPadem.

Unikátní výkon, párování a nabíjení

Apple Pencil opět ukazuje, jak má vypadat přesnost a latence. Nový model přináší stejnou pokročilou přesnost do posledního pixelu, nepostřehnutelnou latenci a citlivost na náklon. Nový Apple Pencil funguje neomylně s funkcemi systému iPadOS jako Rukopis či Rychlé poznámky a také při práci na společném plátně v aplikaci Freeform. V kombinaci s iPady Pro s čipem M2 také reaguje na podržení hrotu těsně nad displejem, což uživatelům umožňuje dosáhnout při kreslení či ilustrování ještě přesnějších výsledků.

Pod posuvnou krytkou se skrývá USB-C port, ke kterému můžeš připojit USB-C kabel a svůj nový Apple Pencil tak spárovat a dobíjet. Když Apple Pencil magneticky přicvaknou k boku iPadu, automaticky jej tím uspí a ušetří baterii.



Řada Apple Pencil

Nový Apple Pencil představuje dosud nejdostupnější model, který rozproudí tvoji kreativitu a produktivitu. Zásluhou nabíjení a párování přes USB-C je nový Apple Pencil výbornou volbou pro uživatele iPadu (10. generace) a lze jej používat také se všemi modely iPadu s tímto portem, včetně iPadu Pro, iPadu Air a iPadu mini.

Vzhledem k tomu, že Apple Pencil (1. generace) podporuje citlivost na přítlak, je neuvěřitelně schopným pomocníkem při kreslení. Apple Pencil (1. generace) je kompatibilní s iPadem (10. generace) a díky portu Lightning na iPadu (9. generace) jej lze rychle spárovat a dobíjet.

Apple Pencil (2. generace) posouvá práci grafiků a designérů zase o stupínek výše, jelikož podporuje citlivost na přítlak, přepínání nástrojů dvojitým klepnutím a reakci na podržení hrotu těsně nad displejem v případě modelů iPadu Pro s čipem M2. Také se pyšní matným tělem s plochými stranami, které se magneticky přichytí k boku iPadu Pro, iPadu Air a iPadu mini, s nimiž je kompatibilní. Nechybí ani bezdrátové párování a nabíjení.


Aktuální nabídka iPadů