Apple představil nové iPhony a Apple Watch

Pojď se podívat na přehled nejnovějších produktů.

iPhone 15, Plus, Pro, Pro Max

Apple představil iPhone 15 a iPhone 15 Plus ve fantastickém matném provedení s dosud nevídaným probarveným černým sklem na zadní straně a novými zaoblenými hranami hliníkového těla s jemnou texturou. V obou modelech najdeš Dynamic Island a vyspělou fotosoustavu, která pomůže uživatelům zachytit každodenní momenty na fantasticky kvalitních fotkách. S výkonným 48MP hlavním fotoaparátem pořídíš snímky v supervysokém rozlišení a díky novému dvojnásobnému přiblížení si budeš moct vybrat z celkem tří úrovní optického zoomu. Modely řady iPhone 15 přichází také s novým portrétním režimem, se kterým je nyní pořizování detailních portrétů ještě snazší i při slabém světle.

Nový iPhone 15 Pro a Pro Max jsou vyrobeny z leteckého titanu. Přesto, že se jedná o neuvěřitelně silný materiál, jsou tyto modely Pro vůbec nejlehčí na trhu. Moderní design přináší také nově tvarované hrany a nastavitelné tlačítko Akce, které ti umožňuje přizpůsobit si práci s iPhonem podle svého. Vylepšený výkonný fotoaparát nabízí ekvivalent sedmi profesionálních objektivů s neuvěřitelnou kvalitou snímků, včetně pokročilého 48MP hlavního fotoaparátu, který zaručuje výchozí kvalitu fotek se supervysokým rozlišením 24 MP, portrétů nové generace s úpravou hloubky a ostrosti, vylepšení nočního režimu a Smart HDR a exkluzivně u iPhonu 15 Pro Max zcela nového fotoaparátu s pětinásobným přiblížením. A17 Pro nabízí ještě lepší zážitek z hraní a špičkový výkon. Nový USB-C konektor je napájen rychlostí USB 3 – až 20× rychleji než USB 2 – a spolu s novými kvalitními formáty videa poslouží při práci i profesionálním uživatelům dříve nevídaným způsobem.



Nabídka modelové řady iPhone 15


Nové jsou i Apple Watch

Apple Watch Series 9 – nejlépe prodávané hodinky světa se tak dočkaly nových funkcí a dosáhly významného milníku z hlediska životního prostředí. Hodinky Apple Watch Series 9 jsou teď díky novému čipu S9 SiP výkonnější než kdy dřív. Kromě zvýšení výkonu a nových funkcí nabízí řada Series 9 nové magické gesto dvojitým poklepáním, jasnější displej, rychlejší Siri přímo v hodinkách, která má nově přístup ke zdravotním datům a dokáže je zaznamenávat, funkci Přesné hledání pro iPhone a mnohem víc. Hodinky Apple Watch Series 9 pohání watchOS10, který přináší přepracované aplikace, novou Chytrou sadu, neokoukané ciferníky, cyklistické a turistické funkce a nástroje na podporu duševního zdraví.




Nabídka Apple Watch Series 9


Apple Watch Ultra 2, které přináší vůbec nejhouževnatějším a nejschopnějším chytrým hodinkám od Applu nové funkce. Jejich představením zároveň dosahuje zásadního environmentálního milníku. Apple Watch Ultra 2 nabízí všechny funkce, které uživatelé Ultra milují, a zároveň nový výkonný čipu S9 SiP, nové magické gesto poklepání, nejjasnější displej, který kdy Apple vytvořil, rozšířený dosah ve vyšších nadmořských výškách, Siri přímo v hodinkách, funkci Přesné hledání pro iPhone a pokročilé funkce pro vodní dobrodružství. Hodinky Apple Watch Ultra 2 pohání watchOS 10, který přináší přepracované aplikace, novou Chytrou sadu, nové funkce pro cyklistiku, možnosti pro prozkoumávání okolí a nový ciferník Modular Ultra. Se všemi novými funkcemi mají Apple Watch Ultra 2 stejnou výdrž 36 hodin při běžném užívání a až 72 hodin v režimu nízké spotřeby.




Nabídka Apple Watch Ultra 2