Vyber s námi ochranu pro iPhone 15

S uvedením nové modelové řady iPhone 15 přišla i záplava těch nejmodernějších a nejrůzněji pojatých odolných krytů a skel, které tvůj iPhone ochrání před každodenními nástrahami.

Není kryt jako kryt a není sklo jako sklo

Samozřejmě základní myšlenkou ochranného krytu a skel je zabránit nechtěnným pádům, škrábancům a všeobecně jakémukoli poškození telefonu. Vybírat si můžeš podle materiálu, funkčních technologií, typu výrobce, barev nebo třeba prostě podle toho, jak se ti který zrovna líbí. Vybrali jsme proto ty nejzajímavější kousky, které máme skladem, a které bychom rozhodně zvážili ke koupi. Vycházeli jsme přitom právě ze všech výše zmíněních kritérií.

Blueo

Jako jednu z nejprogresivnějších nových značek, které jsme zaznamenali na českém trhu určitě bereme v potaz indickou značku Blueo. Proč nejprogresivnějších? Protože se nebojí přicházet na trh se zcela neotřelými novinkami, které jsou v technologickém směru považovány za špičku ledovce. Jako příklad si můžeme ukázat jejich ochranné safírové sklo na čočky pro tvůj iPhone 15 Pro. Jedná se o skutečný safír v 99,9% kvalitě, který byl certifikován laboratoří EAG. Safír je sám o sobě jeden z naprosto nejtvrdších a vůbec nejlepších možných materiálů pro ochranu před pády a poškrábáním. Blueo mimochodem nabízí i safírové sklo na displej, které díky aplikátoru, který je součástí balení snadno aplikuješ sám doma raz dva.

Taky kryty Blueo umí na jedničku. Můžeme si například představit jejich řadu Crystal Pro Drop Case, který obsahuje vestavěný magnetický kroužek s 38 silnými magnety N52 pro zesílenou přitažlivost a díky tomu je MagSafe kompatibilní. Navíc v Blueu k výrobě použili speciální materiál, kterým je německý Bayer s vrstvou antioxidačního povlaku, který zabraňuje žloutnutí krytu.

Barevně, ale pořád stylově

Další v pořadí je modelová řada Milan Snap od značky ZAGG. Duhové provedení krytu, který je ze 74 % vyroben z recyklovaných materiálů příjemně překvapí kompatibilitou s MagSafe a tedy s většinou bezdrátových nabíječek. Kryt Milan Snap byl zesílen speciálním materiálem grafenem, který je dle výrobce nejsilnějším materiálem na Zemi, což potvrzuje i Wiki, která zmiňuje, že je grafen supertenká forma uhlíku strukturou podobná grafitu. Je to tedy jeden z nejpevnějších známých materiálů na světě. Kryt také obsahuje antimikrobiální složku, která chrání před bakteriemi způsobujícími zápach a před degradací mikroorganismy, které by se na krytu mohly postupně usazovat. Díky testování byla také zjištěna ochrana při pádech a to až z výšky 4 metrů.

Jeden z nejtvrdších hráčů vůbec

Tím je zcela bez pochyby společnost UAG, která svými kryty rok co rok udivuje svět zcela mohutnými, robusními, masivními kousky, které nemají u konkurence moc obdoby. Není divu, zkratka UAG stojí pro Urban Armor Gear. Pro ukázku, podívej se na jejich model Monarch. Zpracováním a designem docela úlet. Pro iPhone 15 nám ale prozatím přišly modely Plyo a Civilian.


UAG přišlo na trh s moderními ochannými technologiemi a certifikacemi. Technologie HyperCrush disponuje odolným jádrem, které lépe absorbuje nárazy. Další, čím se UAG chlubí je jejich certifikace, kterou je standard MIL-STD-810, který je je označován jako armádní, protože ho vyvinula armáda USA a spadá tak pod United States Military Standard. Cílem metod testování je, že zařízení zvládne fungovat za stanovených podmínek, zároveň musí být jasně deklarován plán testování, normy a výsledek testování je pečlivě zdokumentován.

Řada Plyo disponuje pancéřovou skořepinou UAG a nárazuvzdorným měkkým jádrem zajišťujícím ochranu telefonu před náhodnými pády a nárazy. Kryt je navržen s ohledem na praktičnost a obsahuje protiskluzové podložky odolné proti poškrábání a vzduchem měkčené rohy, které nabízejí tlumení nárazů a dodatečnou ochranu. Samozřejmostí je pak bezdrátové nabíjení kompatibilní s většinou MagSafe bezdrátových nabíječek.

Řada Civilian se může pochlubit speciálně tvarovaným lehkým pancéřovým pláštěm v kombinaci s měkkým jádrem pohlcujícím nárazy s šestihranným ,,polštářem", který poskytuje vynikající ochranu bez zbytečného navyšování objemu. Vyvýšený ochranný okraj obrazovky zajišťuje, že je displej tvého zařízení chráněný před nárazy, a přidává tak další vrstvu ochrany. Vestavěný modul MagSafe a kompatibilita s Apple Pay - jasnačka.

Last but not least - Spigen

Název Spigen pochází ze dvou německých slov ,,spiegel" a ,,gen". Slovo spiegel symbolizuje proměnlivost a neustále se měnící povahu technologie. Zatímco gen představuje řešení nebo dokonalý soulad. Není proto divu, že se kryty značky Spigen řadí mezi světové špičky v oboru.

Od Spigenu máme například nově k dispozici modelovou řadu Crystal Hybrid. Ta disponuje hybridní konstrukcí z pevné zadní části krytu a pružného rámečku. Podobně jako v případě UAG i Spigen zaručuje kvalitní Mil-grade certifikaci k odolnosti při pádu s Air Cushion Technology® v rozích krytu, která zabraňuje poničení telefonu při pádech. Samozřejmostí je zabudovaný magnetický kruh pro pohodlné používání, které je kompatibilní s bezdrátovým nabíjením MagSafe.


Nabídka iPhone 15