Vyber s námi ta nejlepší vánoční světýlka nejen na stromeček!

Uvažuješ nad tím, že by to tenhle rok chtělo něco trošku víc speciálního? Jak ne trochu, ale pořádně okořenit atmosféru Vánoc? Mrkni se s námi na ta nejvyspělejší chytrá vánoční světýlka, co tu kdy byla.

Něco opravdu jedinečného od Twinkly

Twinkly je italská společnost, zaměřující se především na dekorativní vánoční osvětlení. Možná se ptáš, co se dá na obyčejné dekoraci vymýšlet. No ... vlastně hodně! Nejmodernější technologie, kterými dnešní výběr osvětlení překypuje nabízí například naprosto snadné propojení s tvým iPhonem, což považujeme v dnešní době za pěkný základ, nicméně nejen to. Začněme ale hezky popořadě.

Twinkly Strings

Strings jsou vlastně takový základ, kterým naprosto perfektně ozdobíš jakýkoli vánoční stromeček. Světýlka disponují neuvěřitelnými 16 miliony barev, které můžeš přes iPhone jednoduše ovládat a vybírat si z několika předpřipravených barevných schémat. Vybereš si jednoduše ze široké nabídky předpřipravených efektů z galerie nebo si stáhneš úplně nové. Můžeš také upravovat jednotlivé parametry nastavení. Světýlka tak skvěle doplní atmosféru jak u tebe doma, tak i venku. Strings totiž disponují certifikací IP44, která zaručuje, že je můžeš v klidu vystavit povětrnostním vlivům, ale i průniku velmi malých částeček a stříkající vodě. Co víc! Výrobce garantuje životnost světýlek tedy i dobu svícení na více než 30 000 hodin, díky čemuž je budeš moci bezproblémově používat dlouhé roky. Snadné nastavení světel Twinkly pomocí připojení Bluetooth a WiFi je samozřejmostí. Co je ale úplná pecka je jejich funkce hlasového ovládání. Twinkly spolupracuje s asistenty Google Assistant, Amazon Alexa a Apple HomeKit. Také máš možnost zmapovat přesnou polohu jednotlivých led světel a získat tak jedinečné rozložení své dekorace. Každá led dioda je jeden samostatný pixel, který lze ovládat samostatně.

Chytré vánoční žárovky Twinkly Festoon

Od typických světýlek na zdobení stromečku se přesuňme i k led žárovkám Twinkly Festoon, které stejně jako Strings jednoduše propojíš s iPhonem a můžeš tak ovládat vícero nastavení podle toho, která barevná scéna se ti bude zrovna líbit. Stejně jako všechny produkty Twinkly lze i žárovky Festoon mapovat a každou jednotlivou diodu lze ovládat samostatně, což ti umožní vytvářet a reprodukovat jedinečné efekty, gradienty a barevné animace. S aplikací Twinkly máš pak nad osvětlením plnou kontrolu. Můžeš si vybrat některý z výchozích efektů, upravovat je nebo vytvářet vlastní, umisťovat je do playlistů a plánovat podle svých představ. Stejně jako Strings jsou i Festoon žárovky odolné proti vodě a větru, můžeš je tak kromě vánočního interiéru použít třeba i v létě na venkovní grilovačce.

Nanoleaf Essentials Smart Holiday String Lights

Přední výrobce světově známých led panelových světel, která můžeš velmi snadno propojovat mezi sebou a vytvářet si tak dech beroucí domácí dekorace přichází s vlastní variantou vánočního osvětlení.

S Nanoleaf Essentials Smart Holiday String Lights si můžeš vybrat z prakticky nekonečných svátečních scén s tematikou Vánoc vytvořených Nanoleafem, nebo můžeš být kreativní a přizpůsobit si své vlastní barevné spektrum jak si přeješ. Zároveň si užiješ pohodlné ovládání pomocí aplikace nebo hlasových příkazů prostřednictvím ekosystému chytré domácnosti. Světýlka umí samozřejmě jak teplé tak i chladnější odstíny bílé, takže je můžeš pohodlně využívat celoročně na projasnění tvého oblíbeného pokoje přesně tak, jak se ti to hodí. Stejně jako Twinkly i tato světýlka nabízí 16 milionů barev a barevných odstínů. Můžeš si i vybrat z řady animovaných pohybů, které oživí celou atmosféru. Nastav si barvy třeba tak, aby postupně plynuly a přecházely, nebo energicky vyskakovaly a umocňovaly sváteční náladu. A také jsou ideální jak pro interiér, tak i exteriér, s certifikací IP44 jsou odolná proti stříkající vodě a povětrnostním vlivům, aby vydržela jakoukoli zimu.



Meross chytrý led pásek pro jakékoli účely

Jako poslední jsme si pro tebe připravili ještě led pásek Meross, který bude skvělým doplňkem tvého interiéru za všech možných událostí. Ovládat ho můžeš odkudkoli a kdykoli pomocí aplikace Meross nebo Apple HomeKit. Díky tomu, že má úctihodných 10 metrů a můžeš ho i přilepit, se z něj stává opravdu univerzální dekorativní pomůcka. Pomocí hlasového ovládání mu můžeš přes Siri například přikázat (v angličtině samozřejmě) ,,Hey Siri, dim smart light strip by 20%" a sám se ti o 20 % utlumí nebo naopak rozsvítí. Barvy můžeš různě nastavovat a hrát si s nimi stejně neomezeně jako u předchozích produktů. Navíc aplikace disponuje možností časovače, takže si můžeš hezky nastavit kdy se má rozsvítit nebo zhasnout. Můžeš si to také nastavit na jednotlivé dny, takže můžeš mít celý týden naplánovaný tak, že se bude s tvým vstáváním rozsvicet a v momentě kdy obvykle chodíš spát, se zase zhasne. Docela fajn vychytávka, ne? :)

Tak to by bylo za nás o světlýkách dost. Doufáme, že jsme ti pomohli s výběrem a užiješ si Vánoce v klidu a míru a třeba i s novým příslušenstvím pro iPhone, Mac, iPad nebo Apple Watch. Hezké Vánoce!

Podívat se na nabídku příslušenství