Produktové novinky, které nás překvapily v dubnu #2

V dalším pokračování produktových novinek se zaměříme na českého výrobce příslušenství FIXED.

Produktové novinky, které nás zaujaly v dubnu #1

S příchodem jara k nám přišla i velká spousta nových produktů, které ti chceme opět ukázat. Jak již skoro tradičně, ukážeme si dnes produkty, které se nám něčím líbí a které by ti neměly ujít.

beoplay_h95_0272.jpeg

Produktové novinky, které nás zaujaly v březnu #3

Třetí díl novinek, které se nám zalíbily a na které jsem se podívali trochu zblízka.

Apple Pencil dostane z tvého iPadu všechno, co dokáže

Apple Pencil se poprvé objevil na trhu v roce 2015 společně s prvním iPadem Pro. Za více než 6 let prošel mnoha vylepšeními a vývojem a vznikl také jeho nástupce – Apple Pencil 2. Oba modely mají co nabídnout a v článku zjistíš, co dokážou.

Produktové novinky, které nás překvapily v březnu #2

Další pokračování oblíbené sekce, kde se podíváme na nové produkty, které nás zaujaly.

Jak nejlépe ochráníš svůj iPhone. Před poškozením i kyberútoky

iPhone ti spadne na zem a leží displejem dolů. Ty se jen modlíš, ať na displeji není pavučina. Během pár sekund se z téměř nového přístroje stane bezcenná rozbitá krabička. Stačí ale pár jednoduchých kroků a o svůj iPhone už se nemusíš bát.

Nejlepší iPady v roce 2022: který sedne právě tobě?

Apple iPad patří k nejoblíbenějším tabletům na světě z jednoho prostého důvodu – je všestranný. Zvládneš na něm práci na projektu, vyjádříš kreativní myšlenky nebo si zapaříš hru jako na konzoli. Za poslední dobu zase nabývají na popularitě a jejich prodeje v posledním čtvrtletí meziročně stouply o 33 %. Jaký je pro tebe ten pravý?

Produktové novinky, které nás překvapily v březnu #1

Stejně jako v minulém měsíci se dnes podíváme na novinky, které nově nabízíme a které nás překvapily nebo se nám jenom líbí.

Apple představil řadu novinek - březen 2022

Začátkem března jsme se dočkali spousty novinek, mezi které patří dlouho očekávaný nástupce iPhonu SE, který si ponechal design, ale vnitřkem se podobá iPhonu 13. Taky byl představen nový iPad Air, iPhony v nové zelené barvě anebo absolutní a pravděpodobně bezkonkurenční Mac Studio s čipem M1 Ultra. Je toho hodně, tak se na to pojďme podívat.

Nejlepší aplikace pro Apple zařízení za rok 2021 – rozhodl design a smysluplnost

Apple tradičně ocenil nejlepší aplikace za rok 2021. Inspiruj se a objev appky, které byly nejlepší v rámci jednotlivých Apple zařízení.

Produktové novinky, které nás překvapily v únoru #2

V minulém článku o produktových novinkách jsme si ukázali dva zajímavé produkty. Dnes se podíváme na další a jsme rádi, že na nás dáš a příslušenství si na doporučení koupíš, vážíme si toho.

Apple představuje jednu ze svých nejvelkolepějších prodejen na světě - v Emirátech

Apple je po celém světě známý svými jedinečnými prodejnami, které překypují designérskými prvky. Dnes se podíváme na jednu z těch možná nejkrásnějších, která se otevírá dnes 25. 2. 2022 v Abu Dhábí.

Počet 109 až 120 z 740 celkových

Page