Vyzkoušeli jsme CashbotPay. Jak na to a vyplatí se vůbec?

Jestli máš firmu nebo podnikáš na sebe, můžeš pořídit Apple produkty přes CashbotPay. Takže hned nic neplatíš a nákup splácíš v menších částkách později. Jak to funguje?

CashbotPay je platební metoda, kterou má pod palcem finanční služba pro podnikatele Cashbot. V iSTYLE platí přes CashbotPay firemní zákazníci už nějakou dobu, proto jsme se rozhodli to vyzkoušet na vlastní kůži. Konkrétně jsme si tak online pořídili novinku – 15palcový MacBook Air se supervýkonným čipem M2.

Projdi si s námi, jak to šlo:

1. Nákup na e-shopu jako obvykle

Výběr Macu probíhal klasicky na e-shopu, hodili jsme ho do virtuálního košíku a pokračovali dál k pokladně.

2. Kontaktní info a doprava kamkoliv chceš

Ani tady žádné překvapení – vyplnili jsme údaje a objednávku si nechali poslat domů.

3. Fakturace na firmu

Když si budeš chtít dát nákup do nákladů a třeba si i odečíst DPH, nezapomeň vyplnit fakturační údaje „Na firmu“. Pak už zbývá to nejdůležitější – pokračovat k platební metodě a zaplatit tak, abys hned nic neplatil.



4. Platební metoda Cashbot (CashbotPay)

Platbu Cashbotem najdeš úplně dole. Zaškrtli jsme souhlasy a pokračovali dál.



5. Ve světě Cashbotu – registrace, nebo rovnou log-in

Automaticky jsme se dostali na web Cashbotu, kde se platba CashbotPay dokončuje. Protože jsme Cashbot ještě předtím nikdy nezkusili, museli jsme se nejdřív zaregistrovat. Naštěstí to šlo rychle díky možnosti registrace přes BankID a dalším vychytávkám. Příště už se bude stačit jen přihlásit uživatelským jménem a heslem.

6. Výběr splátek

Cashbot nabízí dvě varianty financování: „3 splátky bez navýšení“ a „Odložená platba“. Vybrali jsme 3 splátky bez navýšení. Termíny na splacení jsou sice pevně dané (1. splátku je potřeba zaplatit do 5 dnů od nákupu, 2. splátku do 35 dnů a 3. splátku do 65 dnů), ale víc času stejně nepotřebujeme. Navíc nám vyhovuje, že nazaplatíme vůbec nic navíc, žádný úrok ani poplatky.

7. Hotovo! Máme MacBook a dva měsíce na jeho splacení

Objednávku v iSTYLE připraví a odešlou, jako jakoukoliv jinou. Platební údaje ke splátkám jsme od Cashbotu dostali do e-mailu i v SMS a platit můžeme i pohodlně přes QR kód.

Naše hodnocení

Platební metodu CashbotPay doporučujeme vyzkoušet všem podnikatelům, kteří potřebují Apple elektroniku, ale nechtějí platit celou částku hned. Při rozložení na 3 splátky bez navýšení se to rozhodně vyplatí.

Registrací do Cashbotu navíc rovnou získáváš další předschválené peníze na podnikání. Využít se dají nejenom na nakupování na splátky v iSTYLE, ale i jako úvěr na cokoliv nebo na proplácení faktur.


Více o službě Cashbot