Ty nejlepší vychytávky pod stromeček pro iPhone

V minulém článku jsme probírali, co vybrat v případě, že bys rád pořídil nějaké příslušenství pro MacBook. Ať už pro sebe nebo pro radost někomu jinému. V dnešním pokračování se podíváme na pár dalších tipů pro iPhone.

K iPhonům je v dnešní době možné vybírat z nepřeberného množství příslušenství, které může posloužit jako technologická vychytávka.

Nebudeme se bavit čistě o jen o příslušenství jako jsou kryty, ale zaměříme se především na chytré doplňky, které můžeš k iPhonu jednoduše propojit a svými funkcemi ti přinesou skvělé výhody.

Protože toho máme k doporučení opravdu hodně, rozdělili jsme článek do dvou částí.

Jako první začneme zlehka a představíme si skvělou vychytávku, která se hodí do každého domova. Jedná se o chytrou lampu, kterou lze snadno propojit nejen k iPhonu, ale i k iPadu nebo k Apple Watch. Po připojení si můžeš snadno zvolit jakoukoli barevnou scenérii, která podtrhne příjemnou atmosféru v každém pokoji.

Navíc má vlastní baterii, takže je přenosná a vydrží slušných 6 hodin bez napájení. Tuhle lampu můžeš ke všemu ovládat skrze hlasové příkazy Siri. Zaujali jsme tě? Tak se na ní mrkni, Elgato Eve Flare je úžasný dárek pro jakoukoliv věkovou kategorii.


Po novém roce si běžně dáváme předsevzetí a ne málokdy se týkají hubnutí. Fitness centra budou praskat ve švech a ideálním parťákem může být tahle chytrá váha , která ti velmi přesně měří všechny ukazatele tělesného složení včetně hmotnosti, procenta tělesného tuku, vody, svalové a kostní hmoty. Změřené hodnoty automaticky synchronizuje s aplikací na iPhonu nebo iPadu, ve které můžeš sledovat trendy. Součástí váhy je aplikace Health Mate, která umožňuje sledovat, co funguje, posilovat pozitivní chování a soustředit se na určené cíle.


Nenapadá tě co pro rodiče? Jedna z dalších chytrých věcí se týká domácnosti a proto se výborně hodí jako originální a především praktický dárek, který doma opravdu poslouží a užitek z něj bude mít celá rodina.

O co se jedná? Možná jsi ani netušili, že něco takového existuje. Chytrý ventil na radiátor Eve Thermo zautomatizuje vytápění přesně podle toho jak budeš potřebovat. Dokonce si můžeš nastavit plány pro pracovní dny a víkendy nebo pro jednotlivé dny v týdnu. Můžeš si tak nastavit teplotu přes telefon na dálku, zapnout topení když někdo přijde domů a nebo ho vypnout, když doma nikdo není a tím šetřit energie. Všechno to pak můžeš nastavit skrze Siri.