Safari v macOS Sonoma: pracovní profily i webové aplikace

Nejrychlejší a druhý nejpoužívanější prohlížeč Safari dostane s podzimním updatem spoustu nových funkcí. Co přesně to přinese uživatelům?

Apple Watch v novém: Snazší sledování fyzického i duševního zdraví

Používáš k trackování svých sportovních aktivit a celkového zdraví Apple Watch? S připravovaným updatem watchOS 10, který by měl přijít na podzim, dostanou hned několik nových funkcí. Pojďme se na ně podívat.

AirTag budeš nově moci sdílet až s pěti lidmi

Lokátor od Apple, který pomáhá najít ztracené klíče, peněženku, auto na parkovišti nebo třeba i stan na festivalu, můžeš nově sdílet se svými blízkými.

Apple TV integruje FaceTime a míří do zasedaček

Videokonference budou zase o něco jednodušší. Na červnové WWDC totiž Apple představil nové funkce své Apple TV, díky kterým spustíš plnohodnotný videohovor za pár vteřin a bez nutnosti investovat do drahých zařízení. Na jaké novinky se můžeš těšit?

Nejnovější Apple software byl představen - WWDC 23 přehledně

Apple nás nešetřil a představil hned několik zásadních novinek. Jaké? Podívej se s námi na to nejzajímavější.

Apple představil nové produkty - WWDC 2023

Apple na WWDC 23 ohromil svět představením svých nejnovějších produktů. Které to jsou?

Velký speciál - Jak na nejúžasnější fotky přímo z iPhonu #2

Pokračujeme dále a navážeme na minulý článek, ve kterém jsme si ukázali základy nastavení focení nebo nahrávání pomocí iPhonu. Dneska se na to podíváme trošku víc dopodrobna.

Velký speciál - Jak na nejúžasnější fotky přímo z iPhonu

S přicházejícím jarem a létem jsme si řekli, že ti ukážeme veškerá zákoutí focení a natáčení s nejnovějšími iPhony. Připravili jsme si pro tebe obsáhlé a detailní představení všech funkcí fotoaparátu, který se právem řadí mezi ty nejlepší na trhu.

Novinky, které nás s příchodem jara překvapily

Podíváme se na nové produkty, které jsme přidali do nabídky a ze kterých jsme opravdu nadšeni.

Apple v Česku zmodernizoval mapy, vypadají úžasně

Mapy nyní přinášejí podrobnější pokrytí silnic, lepší navigaci, trojrozměrné orientační body a neuvěřitelné funkce, jako je Look Around, Natural Language Guidance a další.

Apple má plán do roku 2025 odstranit z atmosféry 1 milion tun oxidu uhličitého ročně

Nový fond společnosti Climate Asset Management přináší další možnost, jak si zajistit vysoce účinné, škálovatelné kompenzace za odstraňování uhlíku z přírody.

WWDC23 bude 5. června 2023

Společnost Apple dnes oznámila, že svou každoroční konferenci Worldwide Developers Conference (WWDC) uspořádá v online formátu od 5. do 9. června 2023, přičemž v den zahájení budou mít vývojáři a studenti možnost oslavit osobně na speciálním zážitku v Apple Parku.

Počet 37 až 48 z 740 celkových

Page