Otevíráme první Apple Premium Partner prodejnu na Moravě!

24. 2. znovu posouváme hranice. Zážitek jako z Apple Storu míří také do Brna.

V pátek 24. 2. slavnostně otevřeme v brněnské Galerii Vaňkovka další, v pořadí již třetí prodejnu v České republice, která se hrdě pyšní nejvyšším možným statutem Apple Premium Partner.

Nová prodejna, která se bude nově vyznačovat nejen špičkovým designem navrženým přímo Applem, ale i prémiovými zákaznickými službami, otevíráme v prostoru původní prodejny, která je po pražském Chodově druhou nejvytíženější prodejnou ze všech našich deseti českých poboček.

Na první zákazníky při otevíračce čeká řada bezkonkurenčních slev a návštěvníci si tak v době otevření budou moci odnést například MacBook Air M1 za cenu 19 990 Kč, MacBook Air M2 za 29 990 Kč nebo iPhone 14 Pro za 27 490 Kč.

Naše nová prodejna s nejvyšším možným statusem Apple Premium Partner je vůbec první v rámci celé Moravy a jejímž otevřením navazujeme na úspěšný start prvních dvou Apple Premium Partner prodejen v pražských obchodních centrech Chodov a Palladium.

Nová Apple Premium Partner prodejna v Palladiu v Praze.

„Dosavadní reakce zákazníků na naše Apple Premium Partner prodejny jsou velmi pozitivní, což lze doložit i čísly. Prodejna na Chodově od své přestavby na nový koncept eviduje meziroční nárůst obratu o téměř 40 %. Návštěvnost prodejny pak vyrostla dokonce o více než 80 %. Jsme moc rádi, že můžeme tento koncept jako první přinést také do Brna, kde byla naše prodejna vždy jednou z nejúspěšnějších v republice a její povýšení na novou úroveň je tedy logickým krokem,“ popisuje Vít Goluch, General Manager společnosti iSTYLE.

Nová prodejna v brněnské Galerii Vaňkovka představuje plochu 150 metrů čtverečních. Prodejna zákazníkům z Brna a okolí přináší zcela nový design i nové standardy a služby nejvyšší úrovně. Na zákazníky čeká rozsáhlý Apple showroom s produkty k vyzkoušení, profesionálně vyškolený personál, expresní autorizovaný servis Apple produktů i B2B koutek se specialisty zaměřenými na potřeby podnikatelů malých a středních firem. Přímo v prodejně budou probíhat také školení a otevřené workshopy pro veřejnost.

 

V den otevření budeš moci využít nabídku mimořádných slev, které zahrnou například:

  • MacBook Air s ultra rychlým procesorem M1 za 19  990 Kč, tedy za vůbec nejnižší cenu v historii,
  • nejnovější MacBook Air M2 za 29  990 Kč,
  • iPhone 14 Pro 128 GB za 27  490 Kč,
  • 15% slevu na Apple Watch Ultra,
  • 10% slevu na počítače i příslušenství Apple a
  • 15% slevu na produkty a příslušenství značky iSTYLE.

Najít na mapě