V centru Prahy otevíráme první Apple Premium Partner prodejnu!

10. února otevřeme v pořadí již druhou Apple Premium Prodejnu v České republice. Čeká na tebe spousta mimořádných nabídek!

V obchodním centru Palladium, které se nachází v centru Prahy již v pátek 10. února v 9:00 otevřeme další Apple Premium Partner prodejnu, která se svými standardy přibližuje legendárnímu Apple Store. Čeká tě nový koncept prodejny včetně široké nabídky zákaznických služeb, a když se stihneš zastavit v den otevíračky, tak pro tebe máme přichystanou i velkou spoušť slev na řadu produktů.

Nová prodejna se statusem Apple Premium Partner bude první svého druhu v centru Prahy. Vznikla v prostorech stávající Apple Premium Reseller prodejny v OC Palladium, která prošla měsíc trvající rekonstrukcí. První jsme otevřeli na podzim v obchodním centru Westfield Chodov, kde již najdeš to nejlepší z Apple světa a zároveň i autorizované servisní středisko.

,,Naše prodejna v OC Palladium pro nás představuje strategický prostor, protože se jedná o jedno z nejvytíženějších obchodních center v Praze. Věřím, že svým novým konceptem, která se na Chodově zatím skvěle osvědčuje, prodejna dále rozšíří svou silnou základnu českých zákazníků, kterou doplňují i turisté a která se v předvánočním období pohybovala okolo 1 400 návštěv denně.“ prozradil pro média jednatel pro Českou republiku.


Na ploše 199 m v prvním podzemním podlaží OC Palladium na tebe čeká nový design prodejny, která nabídne rozsáhlý showroom (153 m) s produkty Apple k vyzkoušení, prémiovým příslušenstvím i zákaznickými službami té nejvyšší úrovně. Součástí nového konceptu bude profesionálně vyškolený personál a expresní autorizovaný servis Apple. Přímo v prodejně budou probíhat také školení a otevřené workshopy pro veřejnost. Apple Premium Partner prodejna nabídne rovněž B2B koutek se specialisty zaměřenými na potřeby podnikatelů a malých a středních firem.

V den otevření budeš mít příležitost využít nabídku extra slev, které zahrnují například MacBook Air s extrémním procesorem M1 za bezkonkurenční cenu 24 990 Kč, iPhone 13 128GB za 19 990 Kč nebo 10% slevu na kompletní příslušenství Apple a 15% slevu na produkty a příslušenství značky iSTYLE. Přímo ve frontě se pak budeš moci posilnit kávou či občerstvením z přilehlé kavárny Starbucks.

Přijď, těšíme se na tebe!