Jak získat Apple Intelligence na iPhone

Apple Intelligence je systém osobní inteligence, který ti pomáhá komunikovat, pracovat a vyjadřovat se. Kombinuje generativní modely s tvým osobním kontextem, aby poskytoval nejrelevantnější a nejpoužitelnější funkce, a zároveň chrání tvé soukromí.

Nové Apple Watch Series 10 a AirPods 4 jsou tady!

Apple představuje Apple Watch Series 10 a AirPods 4 s vylepšeným designem, funkcemi pro zdraví, rychlejším nabíjením a ekologickými materiály pro lepší zážitek z používání.

Apple představil nový iPhone 16 a iPhone 16 Pro!

Apple nedávno představil nové iPhone 16 a iPhone 16 Pro, které přinášejí řadu vylepšení a nových funkcí, jež zaujmou nejen technologické nadšence, ale i běžné uživatele. Pokud přemýšlíš o upgradu nebo si chceš pořídit svůj první iPhone, tady je přehled toho, co nové modely nabízejí.

Reproduktor Kyliana Mbappého LOEWE We. HEAR pro exkluzivně v iSTYLE

LOEWE přináší na český trh limitovanou edici reproduktoru We. HEAR pro, vyvinutou ve spolupráci s Kylianem Mbappém. Tento elegantní reproduktor nabízí špičkový zvuk, moderní technologie a stylový design. Dostupný exkluzivně v iSTYLE od 10. září.

Nové rozmístění ikon v iOS 18

iOS 18 (prozatím Beta) přináší zásadní změny na Domovské obrazovce s novým designem, který umožňuje volné uspořádání ikon a widgetů. Pojď se podívat.

Nové verze Final Cut Pro pro Mac i iPad

Na Mac a iPad přichází nové verze aplikace Final Cut Pro, pojď se podívat, co přináší!

Apple Mapy jsou nyní nově online pro kohokoli!

Od dneška můžeš prozkoumávat svět s Apple Mapami přímo ve svém prohlížeči! Jsou totiž dostupné ve veřejné betaverzi, takže ať jsi kdekoli, stačí jen otevřít prohlížeč a vydat se na cestu.

Vaše soukromí je ve vašich rukou

Podívejte se, jak můžete využít bezpečnostní funkce iPhonu na maximum.

Nový macOS Sequoia

Apple představil nejnovější verzi nejvyspělejšího počítačového operačního systému, která přináší přelomové funkce umělé inteligence, a otevírá tak zcela nové možnosti práce s Macem.

Apple představil nový iOS 18 pro iPhone

Nová verze operačního systému přináší široké možnosti přizpůsobení, nejvýznamnější vylepšení Fotek, rozsáhlé aktualizace pro lepší organizaci a průlomový systém osobní inteligence Apple Intelligence.

Nový Apple Pencil Pro, Magic Keyboard a Smart Folio

Přinášíme ti novinky z kategorie příslušenství pro iPad.

Je tu nový iPad Air ve 2 velikostech

Apple si připravil přímo dvě ruzné velikosti nového iPadu Air! Které? Pojď se podívat.

Počet 1 až 12 z 753 celkových

Page