Nový MacOS Sonoma je již k dispozici

Je to tu! Se systémem macOS Sonoma bude nově práce na Macu zase o něco lepší než dřív. Nové možnosti přizpůsobení widgetů, ohromné aktualizace Safari anebo videokonferencí až po nové herní tituly.

https://istyle.cz/pojisteni-elektroniky

Vyplatí se přejít na iPhone 15?

Přišel nový iPhone, který se v mnoha důležitých oblastech zlepšil, a tak se nabízí otázka, kdo by měl uvažovat o upgradu svého staršího modelu.

iOS 17 je venku

iOS 17 je nyní k dispozici ve formě bezplatné softwarové aktualizace a vylepšuje komunikaci o plakáty kontaktů, nové nálepky, živý přepis vzkazů na záznamníku a mnoho dalšího.

11 nejhezčích Apple stores

Apple stores jsou po estetické stránce jednoduše dokonalé. Pojďme se podívat na vydařené Apple store budovy. Nevěděli jsme, který vybrat nejdřív. Celkem jich je ve světě kolem 400, ale my jich vybíráme 11 nej.

Apple představil nové iPhony a Apple Watch

Pojď se podívat na přehled nejnovějších produktů.

2 aplikace, se kterými ušetříš při nákupech potravin

Podívej se s námi na dvě české appky, díky kterým bude nakupování potravin o něco snadnější.

Jak si na jakémkoli Macu zahrát téměř jakoukoli hru? Snadno.

V dešním článku jsme si pro tebe připravili návod, jak se na prakticky každém novějším Macu nebo MacBooku zabavit i těmi nejnovějšími a nejnáročnějšími herními tituly. Co je k tomu potřeba? Mac, rychlé připojení a peněženka. Víc nic.

EQUA - Opravdu chytrá lahev

Designová lahev, která tě nadchne. Známe pár lidí, co ji vlastní a jsou z ní jednoduše nadšení. Rozhodli jsme se ji tedy vyzkoušet a popsat ti, jak funguje.

Důležité doplňky k Macu

Pojďme se bavit o tom, co všechno je tvému Macu potřeba a proč. Pokud jsi někdy Mac měl nebo se pohybuješ v těchto kruzích, určitě víš, že novější modely mají už jiné možnosti připojení, než starší modely, na které jsi byl zvyklý. Pojďme se na doplňky tedy podívat zblízka.

Ekosystém Apple

Ekosystém Apple - jeden z nejlepších důvodů, proč právě Apple. Žádná jiná firma se nemůže pochlubit tak geniálním propojením zařízení.

Historie iPhone II. část

V první části jsme se bavili o modelech iPhonů od roku 2007 až do roku 2016. Slíbili jsme si pokračování, tak tady je.

Historie iPhone I. část

Vzhledem k blížícímu se novému iPhone se pojďme podívat na trochu historie. Nyní je to 16 let od vydání prvního iPhone. Historii rozdělíme do dvou částí, na iPhone 7 a novější se můžeš těšit v dalším článku.

Počet 25 až 36 z 740 celkových

Page