MagSafe Battery Pack – vychytávka plná energie pro tvůj iPhone

I když se výdrž baterie u nových telefonů prodlužuje, stále se stává, že energie dojde v nejméně vhodný okamžik. A právě v takový moment přichází na řadu záchrana pro tvůj iPhone – MagSafe Battery Pack. Rychlé doplnění energie bude otázkou minut.

Co je MagSafe Battery Pack

Battery pack je oblíbený gadget z rodiny MagSafe, který přichytíš na záda iPhonu. Tento takzvaný „batoh“ slouží jako powerbanka, která průběžně dobíjí baterii telefonu. Ideální, pokud na blízku není klasická nabíječka a ty nutně potřebuješ používat iPhone dál.

Fungování této bezdrátové powerbanky je jednoduché. Jakmile MagSafe Battery Pack připevníš k iPhonu, začne automaticky nabíjet. Zařízení může nabíjet iPhone s rychlostí až 5 W, což je pomalejší než klasická drátová nabíječka, ale pro základní použití bohatě stačí.

Apple však pomalejší rychlost nabíjení vyvažuje jiným benefitem – umožňuje vytvoření standardní MagSafe nabíječky z tohoto zařízení. Pokud připojíš MagSafe Battery Pack k dostatečně výkonnému adaptéru (alespoň 20 W), můžeš nabíjet svůj iPhone rychlostí až 15 W, což je klasická nabíjecí rychlost. Pro nabití powerbanky použij lightning kabel a zapoj do adaptéru.

Proč si pořídit MagSafe Battery Pack

Výhody MagSafe Battery Pack jsou zřejmé. Jedná se o snadno použitelné, přenosné příslušenství, které ti poskytne další energii, když baterka nečekaně vypoví službu. Navíc díky magnetům nemusíš mít obavy, že tato externí baterie vypadne nebo se jinak oddělí.

MagSafe Battery Pack je velmi kompaktní a lehké zařízení, což z něj činí ideální doplněk na cestách nebo každodenní použití. Využijí ho všichni majitelé iPhonu 12 a novějších. Ideální, pokud vlastníš iPhone 13, iPhone 14 nebo řady těchto modelů jako například iPhone 14 Pro nebo iPhone 14 Pro Max.

Bezdrátové nabíjení je budoucnost

O popularitě bezdrátových nabíječek svědčí jejich velké množství a různé druhy. Dnes už můžeš na jedné nabíječce doplňovat energii klidně až 3 zařízením najednou. Například to umožňuje nabíječka MagSafe nabíječka Belkin BOOSTCHARGE PRO 3v1, které nabije iPhone, AirPods a Apple Watch.

Pokud se chceš o bezdrátových nabíječkách pro Apple zařízení dozvědět víc, přečti si náš článek, ve kterém rozebíráme Jak funguje bezdrátová nabíječka MagSafe. Zjistíš například, jaké jsou výhody a nevýhody bezdrátového nabíjení.