Záplava nových krytů od Karla Lagerfelda

Potěšil tě Ježíšek novým iPhonem? Jediné, co ti teď chybí je pořádný a stylový kryt.

Máš nový iPhone, ale chybí ti k němu kvalitní a zároveň moderní kryt, který skvěle poslouží i jako módní doplněk? Doplnili jsme náš e-shop opravdu širokou nabídkou těch nejnovějších krytů od populární fashion značky Karl Lagerfeld. Stačí si jen vybrat.

Karl jako ikona

Karl Lagerfeld. Něco ti to říká, všude to vídáš, ale vlastně nevíš o koho jde? Karl byl jedním ze světově nejuznávanějších módních návrhářů a módních ikon současnosti. V jeho 22 letech vyhrál v soutěži nejlepší návrh kabátu, a tím si vysloužil práci u Pierra Balmaina. Za celý svůj život pak pracoval se značkami jako je Chanel nebo Fendi a na začátku 80 let pak založil vlastní značku, která nosí jeho jméno. Lagerfeld se nezaměnitelně zapsal do dějin módy a jeho odkaz dnes můžeš nosit s sebou každý den. Vyber si jeden z mnoha designově pojatých a vysoce kvalitních krytů, které perfektně ochrání a zároveň stylově doplní tvůj telefon.


Nejnovější nabídka Karl Lagerfeld


Vybrali jsme pro tebe opravdu spoustu krytů všech možných tvarů, ale i barev, takže si vybere opravdu každý. Všechny kryty se vyznačují opravdu mistrovsky kvalitním zpracováním za použití těch nejlepších materiálů, které jsou pružné a pevné zároveň.

Nabídku máme připravenou i pro nejnovější modely iPhone 14 ve všech specifikacích.