WWDC23 bude 5. června 2023

Společnost Apple dnes oznámila, že svou každoroční konferenci Worldwide Developers Conference (WWDC) uspořádá v online formátu od 5. do 9. června 2023, přičemž v den zahájení budou mít vývojáři a studenti možnost oslavit osobně na speciálním zážitku v Apple Parku.

Na WWDC23, která je pro všechny vývojáře zdarma, budou představeny nejnovější pokroky v systémech iOS, iPadOS, macOS, watchOS a tvOS. V rámci trvalého závazku společnosti Apple pomáhat vývojářům vytvářet inovativní aplikace jim akce poskytne také jedinečný přístup k inženýrům společnosti Apple a seznámí je s novými technologiemi a nástroji, které jim pomohou realizovat jejich vize. "WWDC je jedním z našich nejoblíbenějších období v roce ve společnosti Apple, protože je to příležitost spojit se s talentovanými vývojáři z celého světa, díky nimž je tato komunita tak výjimečná," řekla Susan Prescottová, viceprezidentka společnosti Apple pro celosvětové vztahy s vývojáři.

Vedle oznámení sdílených z klíčové přednášky a prezentací o stavu Unie bude letošní online program zahrnovat zasedání, individuální laboratoře a příležitosti ke spolupráci s inženýry společnosti Apple a dalšími vývojáři. Vývojáři a studenti budou mít také možnost zúčastnit se 5. června speciálního dne v Apple Parku, kde budou moci sledovat keynote a State of the Union společně s globální online komunitou.