Vychutnejte si nádhernou předpověď počasí s Today Weather

S Today Weather, nádherně navrženou aplikací pro počasí, která se vyznačuje elegantním designem a přístupným rozhraním a plně využívá krásný OLED displej vašeho iPhonu, získáte zdarma nejpřesnější předpovědi počasí po celém světě.

Aplikace plně využívá výhod různých poskytovatelů dat a přináší vám nejpřesnější místní předpovědi počasí na světě. Today Weather používá mnoho různých zdrojů dat, jako je například accuweather.com. Pokud chcete rychle přepnout na jiný zdroj dat, například openweathermap.org, můžete to provést několika klepnutími.

Tato aplikace, která je k dispozici také pro iOS, nabízí několik skvělých funkcí, díky nimž je potěšení ji používat. Snadno použitelné rozhraní, čistě navržené ikony, jasně označené sekce a srozumitelné mapy počasí umožňují uživatelům lehce porozumět místní předpovědi počasí.

Rozhraní není překomplikované, protože vše, co potřebujete vědět o aktuálních povětrnostních podmínkách, je k dispozici na první obrazovce. Chcete-li získat přístup k podrobným informacím o počasí, jednoduše přejděte dolů a najděte údaje, jako jsou vlhkost, UV a indexy kvality vzduchu, viditelnost, tlak vzduchu, pocitová teplota, rychlost a směr větru, rosné body, podrobné 7denní předpovědi atd.

Dokonce máte k dispozici pěkný grafický přehled fází měsíce a úplňků. Pokud jste vášnivým fotografem, který na iPhonu rád pořizuje fotografie v zlatistém světle, Today Weather vám poskytne informace, kdy můžete zachytit jedinečné okamžiky východu a západu slunce.

Stejně jako u ostatních meteorologických aplikací i v Today Weather můžete snadno přidat města, která chcete sledovat, a rychle mezi nimi přepínat klepnutím na ikonu řádků v pravém horním rohu aplikace. Aplikace zobrazuje krásné fotografie, které odpovídají počasí na vybraném místě v daný den.

K dispozici máte také praktický widget, který vám přináší přehled o počasí, aniž byste museli spouštět aplikaci. Volitelné denní oznámení shrnuje vaši předpověď počasí pro daný den. Podobně vás společnost Today Weather upozorní na závažné povětrnostní podmínky ve vaší oblasti.

Pokud jste Weather Today ještě nevyzkoušeli, udělejte si radost a tuto bezplatnou službu si pořiďte. Se snadno pochopitelnou předpovědí počasí 24/7 se můžete připravit na cokoli. Nejlepší ze všeho je, že bezplatné stahování zahrnuje všechny výše uvedené funkce.

Pro ty, kteří by chtěli používat tuto aplikaci bez reklamy, mít možnost používat neomezené sady ikon a využívat radarové mapy, Today Weather poskytuje volitelné tříměsíční předplatné nebo celoroční balíček.

Stáhněte si Today Weather z App Storu (zdarma, iAP, iPhone, iPad, iPod touch)