To nejlepší z Apple Arcade – Kapitola 1.

Herní služba Applu byla spuštěna zhruba před půl rokem. Počáteční výběr se rychle rozšiřoval a pozitivních ohlasů od uživatelů neustále přibývá. Zde jsou tři nejlepší hry dostupné online.

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

V našem výběru rozhodně nesmí chybět Oceanhorn. Až dosud jsme považovali za nejlepší mobilní hru Sky: Children of the Light, ale Oceanhorn 2 ji snadno překoná. Příběh se odehrává před událostmi Oceanhorn v roce 2013 a cílem hry je bojovat proti zlu. Během tohoto hrdinského dobrodružství poznáte barevný svět Gaia, nové postavy a hádanky a budete mít hodně příležitostí bojovat.

Hra nemá žádné revoluční herní prvky, vývojáři vzali několik dobře fungujících řešení a přenesli je do mobilů a tabletů. Titul Oceanhorn 2 je dokonale optimalizován se snímkovou frekvencí 30 fps.

Stáhněte si Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm z App Storu

Way of the Turtle

V App Storu jsou k dispozici vynikající platformové hry a služba Apple Arcade jich má také hodně. Hra Way of the Turtle je o dvou želvách, které ztroskotaly na opuštěném ostrově během líbánek a potřebují pomoc, aby se dostaly přes překážky tropického ostrova. Vaší úlohou je také sbírat mušle a chránit místní obyvatele.

Na první pohled jsou ovládací prvky trochu neobvyklé, želvy se pohybují samy. Někdy je jejich zadržení skutečnou výzvou a zároveň klíčem k úspěchu. Grafika, zvuk a postavy jsou okouzlující a hra se svou složitostí nachází někde mezi jednoduchými puzzle a arkádovými hrami.

Stáhněte si Way of the Turtle z App Storu

Spaceland

Spaceland je jedním z nejpopulárnějších titulů Apple Arcade. V této sci-fi střílečce máte za úkol prozkoumat tajemství zasněžené výzkumné základny. Postavy Spacelandu jsou nalákány do chladné scenérie hry, kde se na každém rohu skrývají příšery, takže není jednoduché přežít.

Tvůrci hry se rozhodně nechali inspirovat filmy jako Vetřelec a Věc, atmosféra hry tyto klasiky silně připomíná. Pěkně navržené kapitoly a speciální schopnosti postav vám pomohou přežít a vyřešit všechny úkoly.

Stáhněte si Spaceland z App Storu