Tipy na top dárky z našich novinek!

Výběr toho nezajímavějšího, s čím určitě neuděláš pod stromečkem chybu.

Připravili jsme si pro tebe takový menší výběr toho nejlepšího, co nás za poslední dobu překvapilo, a co ti rozhodně můžeme doporučit pod stromeček. S naším výběrem neuděláš chybu, tak pojďme na to.

Nové AirPods Pro 2. generace jsou návykově úžasné

Jestli přemýšlíš, čím udělat ohromnou radost a vlastně vsadit na zaručenou jistotu, tak se sluchátky AirPods nejde udělat chybu. O to víc, pokud se jedná o nejnovější sluchátka v rodině Apple a tedy AirPods Pro 2. generace, které disponují zcela novým čipem Apple H2, který bezvadně diriguje špičkový zvuk AirPodů Pro. Je dokonale sehraný se speciálně zkonstruovaným budičem a zesilovačem, takže dokáže rozeznít průzračně čisté výšky i mohutné basy. Metodami výpočetního audia dokáže ještě inteligentněji potlačovat hluk a vykouzlit trojrozměrný dojem z poslechu. A přitom i prodlužuje výdrž baterie. Dalším nepřekonatelným plusem je také předělaný mikrofon namířený dovnitř, který tak využívá algoritmy na vylepšení srozumitelnosti hlasu, takže každé tvoje slovo při telefonování i videohovorech zní krásně čistě.

Pro AirPods Pro


Taková malá velká hračka pro dobrodruhy

Společnost Bang & Olufsen před nedávnem představila produkt, který je velmi kompaktní, vyniká vynikajícími technologickými vlastnostmi a je vlastně skoro nezničitelný. Jedná se o velice úspěšný model Bang & Olufsen Beosound Explore, který díky překvapivě silným basům na reproduktor své velikosti přenese jakoukoli tvoji hudbu i do míst, kde bys to nečekal. Díky odolné pogumované základně a hliníkovému tělu jej lze bezpečně umístit na všechny druhy povrchů - od blátivých kempů po písečné pláže - zatímco pečlivě zkonstruovaná vnitřní konstrukce jej chrání před pády. Každý prvek konstrukce, od tvrdého eloxovaného hliníkového pláště vyvinutého v dánské továrně Factory 5 až po vodotěsný popruh a karabinu, spojuje vysoký výkon s odolností. Ať už je reproduktor Beosound Explore postaven uprostřed kempu, zavěšen na stanu nebo posazen na skále v polovině hory, vždy očekávej ten nejlepší a hlasitý zvuk. Dokonce byl ještě před nedávnem trošku dražší, teď jej koupíš se slevou a to se taky hodí.

Explore


Pro velký kluky dárek, kterým je necháš beze slova

Jako velkou novinku jsme před nedávnem doplnili produkty od věhlasné a celosvětově známé značky DJI (Dà-Jiāng Innovations), jejichž produkty jsou vyhledávané u amatérských i profesionálních filmařů a fotografů. Nově nabízíme rovnou několik jejich produktů, kde si můžeš vybrat mezi základním modelem bez příslušenství nebo nabušenou sadou, kde můžeš celou scénu sledovat a ovládat brýlemi, které máš nasazené na hlavě. Jedním z modelů je například DJI Mini 3 Pro s ovládáním s displejem, který se pyšní zcela novým vzhledem, který je optimalizován tak, aby z každého letu získal co nejvíce. Díky větším vrtulím, aerodynamickému náklonu těla a výkonnému systému snímání překážek aerodynamický design umožňuje delší dobu letu a vyšší bezpečnost. Pro tvůrce na cestách je například i bezproblémové používání naprosto klíčové. Mini 3 Pro váží méně než 249 g, a tak nevyžaduje registraci ve většině zemí a regionů. DJI Mini 3 Pro vyniká v široké škále světelných podmínek, takže budete vždy připraveni tvořit. 1/1,3palcový CMOS snímač má duální nativní ISO a podporuje přímý výstup HDR záběrů. Na výběr máme samozřejmě celou řadu modelů DJI, tak se utíkej podívat.

Prozkoumat svět DJI


Rok 2023 ve znamení kreativity

Dalším z produktů, které se nám líbí a určitě bychom je rádi našli pod stromečkem je právě velice rozmanitá a kreativní sada na focení a natáčení pro iPhone, ale samozřejmě i jiné telefony. Jedná se o Kreativní sadu na focení ShiftCam SnapGrip Creator Kit, která posune tvé mobilní fotografie a videa na úplně novou úroveň. Set je pro všechny nadšené tvůrce a obsahuje celkem tři části. Každá z nich lze použít samostatně nebo je plynule spojit do libovolné kombinace za pomoci magnetů. Veškeré příslušenství je kompatibilní s MagSafe, ale pokud ho nemáš, nevadí. Tuto vychytávku pro telefony bez něj nahradí magnetická samolepka, která je součástí balení. Co je tedy v balení?

SnapGrip

SnapGrip je přenosný, lehký, kompaktní grip, díky kterému se používání telefonu pro pořizování fotografie a videa podobá spíše používání zrcadlovky. Nenech se ale mýlit jeho poměrně jednoduše vypadají konstrukcí. Tento nástavec toho zvládne mnohem víc, než jen proměnit tvůj iPhone ve fotoaparát, co skvěle padne do ruky. SnapGrip totiž plně využívá výhod funkce MagSafe a tak zastoupí i dokovací stanici a nabíječku.

SnapLight

SnapLight je malý světelný LED ring, který se magneticky připevňuje k telefonu nebo k systému SnapGrip. Nabídne ti celkem čtyři úrovně jasu. Světlo můžeš různě naklánět a dokonce i úplně překlopit, dokud nezískáš úhel, který pro dokonalé osvícení scény potřebuješ. Uprostřed světla pak najdeš malé zrcátko, které ti jednak umožní zkontrolovat svůj odraz, tak ho perfektně vycentrovat pro bezchybnou selfie.

Spojení s magnetem

Kompletní sada či její jednotlivé části se k telefonu připojují pomocí magnetů MagSafe, které jsou zabudovány v zadní části pozdějších generací iPhonů. Připojíš je prostým přicvaknutím a pak už jen používáš fotoaparát telefonu jako obvykle. Spojení je pevné a určitě se nestane, že by se komponenty od sebe omylem oddělily. Po skončení práce je pak snadno sejmeš. Vybrat si navíc můžeš z několika barev nebo i jen samostatných kousků příslušenství.

Vybrat si


Tak co? Překvapili jsme tě? My doufáme, že jo, a že příjemně. Dali jsme ti na výběr z toho nejzajímavějšího, co nám přišlo hodné zabalení do balícího papíru a pohodlného umístění pod stromeček. Teď už je to jen na tobě. Nabízíme toho ale samozřejmě mnohem, mnohem víc.

Stačí prozkoumat celý náš e-shop nebo se zastavit osobně na jedné z našich prodejen a nechat si třeba i poradit od našich prodejců. Tak krásné svátky! :)