Připojte své AirPods k Apple TV

Vaše Apple TV je dokonale synchronizována se všemi zařízeními, která podporují AirPlay. A co vaše AirPods?

AirPods se rovnají okamžitému připojení. Tato funkce jim vydobyla titul nejoblíbenějších sluchátek. Pokud je chcete připojit k iPhonu, stačí odklopit víčko a navázat spojení s nejbližším iPhonem. Ale jak sluchátka připojit k Apple TV?

Ostatní výrobci nabízejí svá zařízení se vstupem Jack na dálkovém ovladači, což je ne příliš pohodlné řešení. AirPods jsou však skutečně bezdrátová sluchátka a Apple TV Remote takový konektor nemá. Ale systém tvOS nenabízí stejné vyskakovací okno AirPods jako iOS, proto je musíte připojit ručně.

Nejprve se ujistěte, že na vašem Apple TV běží nejnovější verze tvOS. Vyklopte víko a stiskněte tlačítko na zadní straně zařízení. Na Apple TV zadejte Nastavení> Dálkové ovladače a zařízení, poté Bluetooth. A ze seznamu dostupných zařízení vyberte své AirPosd.

Jakmile jsou vaše AirPods spárovány s Apple TV, musíte se k nim připojit, aby zvuk Apple TV byl slyšet ve vašich AirPods.

Nejjednodušší způsob, jak toho dosáhnout, je podržet stisknuté tlačítko Play/Pause na dálkovém ovladači Apple TV (nebo aplikaci Remote), když jste na domovské obrazovce nebo v televizní aplikaci. Objeví se menu, které vám umožní vybrat hudbu a zařízení, do kterého chcete přehrávatt. Zde vyberte své AirPods.