Novinky, které nás s příchodem jara překvapily

Podíváme se na nové produkty, které jsme přidali do nabídky a ze kterých jsme opravdu nadšeni.

Tradice a výjimečnost - reproduktory KEF LSX II

Pro znalce opravdu kvalitních studiových hudebních soustav bude pravděpodobně značka KEF starou známou. Pro běžnou veřejnost možná reproduktory KEF LSX II známé nebudou, nicméně o to víc pozoruhodné jsou a zaslouží si představení.

Společnost KEF byla pojmenována podle svého původního sídla, společnosti Kent Engineering and Foundry a jedná se o britskou společnost specializující se na design a výrobu řady špičkových audio produktů, včetně HiFi reproduktorů, subwooferů, architektonických reproduktorů, bezdrátových reproduktorů a sluchátek. Společnost KEF získala více než 300 ocenění a je držitelem více než 150 patentů. KEF také publikoval více než 50 vědeckých prací a obdržel dvě královniny (Alžběty II.) ceny za exportní úspěchy.

Před nedávnem jsme pro tebe přidali do nabídky právě KEF LSX II, což je druhá generace velmi oblíbených aktivních reproduktorů LSX. Oproti minulému modelu nové LSX disponují funkční platformou V2, na které běží i modely KEF LS50 Wireless II a LS60. Obnovy se dočkala i kabelová konektivita, ta nyní disponuje USB-C a HDMI ARC připojením. Díky tomu se z LSX stává skvělý společník k počítači nebo k tvojí televizi. Disponují 11. generací měniče Uni-Q a celkovým výkonem 200W. Jednoduše ohromný výkon v super designovém pojetí.

Podívat se


Safírová skla z pravého safíru

Novinka od značky Blueo nás fakt, ale fakt překvapila. Jednak z pohledu kolegy, který na svoje Apple Watch Ultra nikdy žádné sklo nechtěl. Druhak, že se opravdu jedná o 99,9% čistý safír. Co je ale velmi překvapující, že si v Blueu dali záležet a kolem sklíčka zakomponovali i titanový rámeček, který naprosto přesně kopíruje tvar a barvu samotných Apple Watch Ultra, a tím pádem vůbec nemáš pocit nebo vizuální domění, že ti na hodinkách něco překáží. Zároveň se jedná o ultra odolný materiál, který jen tak nepoškrábeš. Takže pokud máš nové Apple Watch Ultra, rozhodně bychom neváhali a šli do toho. Od značky Blueo nabízíme také safírová skla pro iPhone nebo jejich čočky. S tímhle bychom neváhali.

Podívat se


adidas sluchátka?

Přivítejte na trhu vysoce kvalitní a vysoce odolná sluchátka adidas. Například bezdrátová ANC sluchátka adidas Z.N.E. 01 disponují funkcí aktivního potlačení šumu, který blokuje okolní ruchy, takže se můžeš soustředit. Díky své propracované a stylové ergonomii byla navržena pro to, aby tě stále posouvala kupředu a motivovala k lepším výkonům. Sluchátka byla vyrobena s důrazem na pohodlí a sada náhradních špuntů, která je součástí balení ti umožňuje přizpůsobit si je na míru tvým uším. Vydrží poslech hudby až 4,5 hodin v kuse. S nabíjecím pouzdrem máš k dispozici až 20 hodin přehrávání a co víc, sluchátka zvládnou díky krytí IPX5 běhání v dešti i pot. K tomu si připočítej špičkový zvuk díky nejmodernějšímu čipu a máme vítěze.

Podívat se