Nová Bose sluchátka a reproduktory jsou tady!

Objev nové Bose SoundLink Flex a QuietComfort Earbuds. Odolné, výkonné a s prémiovým zvukem – perfektní volba pro každodenní použití.

Bose přináší dvě horké novinky na trhBose SoundLink Flex 2. generace a Bose QuietComfort Earbuds. Oba produkty kombinují špičkovou kvalitu zvuku s odolností a moderními funkcemi. Reproduktor SoundLink Flex nabízí přenosný design a výdrž až 12 hodin, zatímco sluchátka QuietComfort vynikají fenomenálním potlačením hluku a výdrží až 8,5 hodiny. Tyto novinky jsou navrženy tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější uživatele, kteří vyžadují jak pohodlí, tak prémiový zvukový zážitek.

Bose SoundLink Flex 2. generace: Ideální reproduktor na cesty

Bose SoundLink Flex 2. generace představuje vylepšenou verzi svého předchůdce s důrazem na kompaktnost, odolnost a kvalitní zvuk. Díky technologii PositionIQ se zvuk automaticky přizpůsobuje poloze reproduktoru, což zajišťuje konzistentní zvukový zážitek bez ohledu na to, zda ho položíš, pověsíš nebo opřeš.

Jednou z hlavních předností tohoto modelu je jeho odolnost vůči vodě a prachu s certifikací IP67. Ať už ho vezmeš k bazénu nebo na výlet do hor, SoundLink Flex tě nezklame. Je navržen tak, aby odolal i těm nejdrsnějším podmínkám, aniž by ztratil kvalitu zvuku.

Další výhodou je výdrž baterie – až 12 hodin nepřetržitého poslechu na jedno nabití. Přenosnost a dlouhá výdrž ho činí skvělým společníkem na výlety nebo outdoorové akce. Kromě toho má jednoduché párování přes Bluetooth a jeho kompaktní design umožňuje snadné přenášení.


Podívat se na nabídku Bose SoundLink Flex


Bose QuietComfort Earbuds: Pohodlí a špičkové potlačení hluku

QuietComfort Earbuds od Bose jsou vlajkovou lodí mezi bezdrátovými sluchátky s potlačením hluku. Bose zde přináší svou ikonickou technologii aktivního potlačení hluku, která ti umožní ponořit se do hudby a odfiltrovat okolní zvuky, ať už jsi v kanceláři, v MHD, nebo na cestách.

Sluchátka se mohou pochlubit dlouhou výdrží – až 8,5 hodiny na jedno nabití, přičemž nabíjecí pouzdro poskytuje dalších několik hodin energie. Odolnost vůči vodě IPX4 zajišťuje, že si s nimi můžeš užít poslech i v deštivém počasí nebo při sportování.


Navíc ti QuietComfort Earbuds umožňují snadno přepínat mezi zařízeními díky multipoint připojení. Aplikace Bose ti pak dává možnost upravit si zvuk přesně podle svých preferencí, čímž sluchátka získávají ještě větší flexibilitu pro každodenní používání.


Podívat se na nabídku QuietComfort Earbuds


Shrnutí

Bose SoundLink Flex 2. generace nabízí odolnost proti vodě a prachu s certifikací IP67, technologii PositionIQ pro optimalizovaný zvuk a výdrž až 12 hodin. Skvělý pro venkovní aktivity, poskytuje vynikající kvalitu zvuku v přenosném formátu.

Bose QuietComfort Earbuds vynikají špičkovým potlačením hluku, výdrží až 8,5 hodiny, odolností IPX4 a podporou multipoint připojení. Jsou ideální pro každodenní poslech, s možností přizpůsobení zvuku přes aplikaci.

Oba produkty – Bose SoundLink Flex 2. generace a Bose QuietComfort Earbuds – představují vrchol technologie ve svých kategoriích. Reproduktor nabízí skvělou přenositelnost a odolnost bez kompromisů na kvalitě zvuku, což z něj dělá skvělého společníka na cesty. Sluchátka QuietComfort pak posouvají zážitek z poslechu na novou úroveň díky fenomenálnímu potlačení hluku a pohodlnému nošení.

Pokud hledáš zařízení, která spojují špičkový výkon a praktičnost, oba produkty od Bose ti nabídnou vynikající zvukový zážitek a pokročilé funkce pro každodenní použití.