Nejlepší komplikace pro Apple Watch od třetích stran

Máme pro vás užitečné komplikace, které na svých Apple Watch využijete každý den.

Kromě výběru z množství designů a barev ciferníků jsou komplikace jedním ze způsobů, jak si přizpůsobit vzhled a funkce ciferníku Apple Watch. Komplikace zobrazují informace z aplikací a můžete si je přidat přímo na ciferník svých chytrých hodinek. Nejběžnějšími příklady jsou například datum, počasí a výdrž baterie.

Přidání komplikací do ciferníku Apple Watch je pohodlným způsobem, jak zjistit informace, které potřebujete, jedním pohledem na své chytré hodinky. Navíc můžete mít na svých Apple Watch více ciferníků, každý s jinou kombinací komplikací, které se nejlépe hodí pro specifické aktivity.

iTranslate

Jedete na výlet do země, kde se stěží domluvíte? Aplikace pro okamžitý překlad pro Apple Watch je vážně skvělá – začali jsme ji používat, jakmile pro Apple Watch vyšla –, ale komplikace je ještě lepší. Na základě vaší polohy automaticky určí místní jazyk a (pokud máte celkovou sadu komplikací) přeloží užitečné věty během dne, jako „Dobrý den“, „Dobrou chuť“ nebo „Dobrou noc“. Nejlepší je, že stačí klepnout na komplikaci a zobrazí se panel diktování, takže můžete říct větu, kterou chcete přeložit.

Carrot Weather

Naše nejoblíbenější aplikace pro předpověď počasí má teď také svou komplikaci, která ani nemůže být lepší. Pokud si připlatíte 1,99 dolaru (a to byste rozhodně měli), Carrot Weather vám poskytne velkou komplikaci pro Apple Watch, která zobrazí počasí ve formě ikonky, dále teplotu, nejvyšší a nejnižší teplotu aktuálního dne a rychlý pohled na to, jak to vypadá na obloze – například, že bude později zamračeno nebo bude pršet. Pokud si přidáte další menší komplikaci od Carrot Weather, přičemž první bude zapnutá, získáte také údaje o síle větru v dané lokalitě, jinak se zobrazí jenom aktuální teplota.

Pedometer ++

Zabudovaná komplikace Aktivity od Applu vám sice skvěle ukáže, jaký pokrok děláte na cestě k dosažení svých cílů, ale sledování podrobnějších informací zde není úplně jednoduché. Pro ty, kteří propadli měření počtu kroků, je zde komplikace Pedometer ++, která zobrazí přesný počet kroků, které člověk během dne už udělal, přímo na ciferníku hodinek. Komplikace také umožňuje snadné sledování vzdálenosti, kterou jste již v daný den překonali, hned vedle počtu kroků.

Lifesum

Na Apple Watch má komplikace Lifesum jenom jeden účel: upozornit vás, že jste v ten den ještě dostatečně nejedli. Komplikace vám velkými písmeny oznámí váš energetický stav: stabilní nebo příliš nízký a klepnutí na hlášení vás pošle přímo do aplikace, která vás nabádá, abyste něco snědli (nebo pokud jste ještě neměli oběd, abyste si ho proboha dali). Je to otravné, ale zároveň užitečné.