Jaké poklady najdeš v App Store? Tipy na nejlepší bezplatné aplikace

Vybrali jsme pro tebe nejlepší aplikace, které používají tisíce uživatelů a neutratíš za ně ani korunu. Podívej se, jaké tipy na appky jsme pro tebe připravili.

Jak najít tu pravou?

V App Store se snadno zorientuješ. Dělí se na část s bezplatnými a placenými aplikacemi. Nás zajímají ty zdarma. Aplikace jsou rozdělené do přehledných kategorií, ve kterých rychle najdeš, co potřebuješ. Veškerý obsah App Storu prochází bezpečnostní kontrolou, takže se nemusíš bát, že si zaviruješ telefon.

Zajímá tě cestování, focení, sociální sítě, nákupy, jídlo nebo životní styl? V nabídce na tebe čeká mnohem víc. Podívej se na náš výběr napříč oblíbenými kategoriemi.

Následující odkazy byly vygenerovány pro iPhone.

Hudba

Spotify – přehrávej miliony skladeb z celého světa, vytvoř si vlastní playlisty oblíbených interpretů a nasdílej je svým známým. Díky Spotify objevíš nejen spoustu nové hudby, ale i zajímavé podcasty.

Cestování

Booking – v aplikaci najdeš více než 27 milionů ubytovacích zařízení po celém světě. Můžeš filtrovat podle ceny, hodnocení nebo úrovně vybavení. Pokud plánuješ na poslední chvíli, oceníš možnost rezervace last minute.

Gastro

Dáme jídlo – ideální řešení, když se ti nechce vařit. Na výběr máš z mnoha restaurací světových kuchyní. Stačí jen objednat a kurýr ti doveze jídlo během chvilky. Službu využiješ ve více než 170 českých městech. Přes appku také nakoupíš potraviny a drogerii.

Počasí

Meteoradar – abys věděl, kdy si vzít deštník. Na displeji uvidíš aktuální radarové snímky a poznáš, jestli se žene krátká přeháňka nebo pořádný liják. Více než 150 meteorologických stanic poskytuje aplikaci přesné údaje.

Vzdělávání

Duolingo – potřebuješ vypilovat angličtinu nebo chceš začít třeba se španělštinou? S Duolingem se můžeš naučit až 35 světových jazyků a další postupně přibývají. Vše probíhá hravou formou, aby tě učení bavilo.

Zdraví

Záchranka – nainstaluj tuhle appku do svého iPhonu a nezaskočí tě nečekané situace. Především si rychle přivoláš pomoc. Díky aplikaci zkontaktuješ na jedno kliknutí zdravotnickou záchrannou službu a odešleš svou přesnou polohu.

Pro děti

YouTube Kids – videoaplikace vytvořená přímo pro děti. V bezpečném prostředí mohou sami zkoumat a poznávat videobsah určený přímo jim. Ty máš díky rodičovské kontrole nad vším přehled. Aplikace funguje nejen na telefonu, ale i na iPadu nebo v Apple TV.

Navigace

Waze – nerad na cestách bloudíš? Stáhni Waze a budeš přesně vědět, kudy se vydat. Aplikace zohledňuje aktuální provoz a včas tě upozorní na kolony, stavební práce či jiné překážky, které je lepší objet.

Knihy

Audiotéka – nasaď sluchátka a ponoř se do světa audioknih. Díky Audiotéce máš tisíce titulů v telefonu nebo klidně i na zápěstí. Aplikaci totiž můžeš ovládat i přes chytré hodinky Apple Watch.