Díky novoroční výzvě Apple Watch vykročíte do roku 2020 pravou nohou

Apple se chystá začít nový rok návratem chybějící Výzvy aktivity pro majitele Apple Watch. Na Apple Watch se tak vrací „Výzva k odbíjení nového roku“.

Výzva Aktivity se poprvé objevila v roce 2017 a pokračovala do roku 2018, na začátku roce 2019 ale tajemně zmizela. V roce 2020 se vrátí a majitelé Apple Watch by měli očekávat, že v následujících dnech na svých hodinkách najdou oficiální oznámení.

Vánoční období není skvělé pro zdraví a kondici. O svátcích nedokážeme odolat spoustě jídla, cukroví a o novoročních předsevzetích spíše mluvíme, než bychom je dodržovali.

Vaše spolehlivé Apple Watch jsou však připraveny vás postrčit správným směrem, a to díky nadcházející výzvě Applu „Výzva k odbíjení nového roku“. Co potřebujete vědět:

Pro splnění výzvy musíte zavřít všechny tři kroužky aktivity po dobu sedmi dní za sebou. To znamená stát a pohybovat se po dobu nejméně jedné minuty každou hodinu, 12 hodin denně. Také budete muset každý den 30 minut cvičit a každých 24 hodin splnit cíl spalování kalorií.

Tato výzva se podobá odznaku Perfektní týden. Lze jej však získat dokončením 7 dní v řadě, zatímco Perfektní týden musí trvat od pondělí do neděle.

Kdo splní „Výzvu k odbíjení nového roku“, získá speciální odznak a exkluzivní nálepky Aktivity pro iMessage. K dokončení výzvy budou majitelé Apple Watch muset uzavřít všechny tři kroužky aktivity po dobu sedmi dnů.

Pro uzavření všech tři kroužků musí uživatelé:

  • Postavit se alespoň na jednu minutu během 12 různých hodin
  • Cvičit 30 minut
  • Splnit svůj osobní cíl aktivních kalorií

Výzva bude trvat od 7. do 31. ledna, takže každý má šanci splnit svá novoroční předsevzetí. Majitelé Apple Watch obdrží upozornění na novou výzvu ještě dříve, než bude spuštěna.