Blesková zpráva: Je tu nový iPod touch!

Apple aktualizoval iPod touch, který se teď pyšní čipem A10. Nyní je schopen zobrazit rozšířenou realitu a nabízí až 256 GB úložného prostoru.

Už se o tom dlouho šeptalo, ale málokdo věřil, že Apple má s iPodem v roce 2019 skutečně velké plány. Ale je to tu, iPod touch byl aktualizován!

Design se změnil jen málo, zůstává retro vypadající Home tlačítko a 4” displej by mohl být ideální pro ty, kteří považují aktuální iPhony za příliš velké . 3,5mm jack zůstal stejný a můžete připojit i Bluetooth zařízení.

8MP fotoaparát se postará o dokonalé fotky a přední fotoaparát s 1,2MP dokáže natáčet videa v rozlišení 720p. Vzhledem k tomu, že přichází s iOS 12, můžete jej použít pro skupinové hovory FaceTime, odesílat zprávy a také stahovat aplikace z App Store. Vše, co potřebujete, je silné připojení Wi-Fi.

Nový iPod touch je vybaven fusion čipem A10, stejně jako iPhone 7 a iPad 6. generace, který je ideální pro každodenní použití. Bude k dispozici v šesti barvách: růžová, stříbrná, space grey, zlatá, modrá a (PRODUCT) RED.

Zůstaňte naladěni, brzy přineseme další podrobnost o produktu a jeho dostupnosti.