Apple ocenil nejlepší aplikace a hry roku 2019

Apple představil nejlepší letošní aplikace a hry.

Byli jsme trochu zklamaní, když se ukázalo, že jedna z posledních událostí Applu v tomto roce nebude veřejná ani vysílaná naživo online. Na exkluzivní akci pro pozvané novináře Apple představil nejlepší aplikace roku 2019 v mnoha různých kategoriích.

Apple stále více investuje do služeb a my bychom se vsadili, že tyto události budou pořád častější. Přestože Apple Arcade byla jenom jednou z oceněných kategorií, v budoucnu může být významnější.

Aplikace nám pomáhají zjednodušit život a kreativně se vyjádřit, spojit nás s přáteli, rodinou a celým světem a samozřejmě nás také baví.

Vývojáři z celého světa nás inspirují inovativními aplikacemi, které mají moc ovlivňovat kulturu a měnit naše životy, a to platí také letos. Vítězné aplikace a hry z App Storu za rok 2019 odráží naši globální touhu po spojení, kreativitě a zábavě,“ řekl Phil Schiller, senior viceprezident Applu pro globální marketing. „Jsme opravdu rádi, že můžeme oznámit tak rozmanitou skupinu vítězů App Store 2019, která ukazuje, že skvělý design a kreativita jsou dílem velkých i malých vývojářů ze všech koutů světa. Gratulujeme všem vítězům a děkujeme jim za to, že rok 2019 byl doteď nejlepším rokem v historii App Storu.

Nejlepší aplikace roku 2019

Aplikace roku pro iPhone: Spectre Camera (79 Kč)

Tato aplikace poháněná umělou inteligencí využívá závratné množství technologií, díky kterým může kdokoli pořídit úžasné fotografie s dlouhou expozicí.

Aplikace roku pro iPad: Flow by Moleskine (zdarma, iAP)

Kreslete a tvořte v elegantním digitálním skicáři, jehož tužky, pastelky a pera byly pečlivě navrženy tak, aby zcela napodobovaly kreslení na skutečném papíře.

Aplikace roku pro Mac: Affinity Publisher (899 Kč)

Svým elegantním uživatelským prostředím a přiměřenou cenou zpřístupňuje Affinity Publisher design profesionální úrovně všem uživatelům, ať už vytváříte knihu fotografií, nebo leták pro divadelní hru na základní škole vašeho dítěte.

Aplikace roku pro Apple TV: The Explorers (zdarma, iAP)

Tato průkopnická aplikace byla navržena tak, aby sloužila komunitě badatelů, vědců a umělců usilujících o společný cíl: vytvářet komplexní „vizuální inventář“ přírodního světa prostřednictvím fotografií a videa.

Nejlepší hry roku 2019

Hra roku pro iPhone: Sky: Children of the Light (zdarma, iAP)

Létejte po rozlehlé zemi a pomozte nebeským bytostem najít cestu zpět domů v tomto průkopnickém společném hledání.

Hra roku pro iPad: Hyper Light Drifter (129 Kč)

Oslnivá, akcí nabitá současná verze 16bitových dobrodružných her Hyper Light Drifter kombinuje snové průzkumné cesty s bojem o život.

Hra roku pro Mac: GRIS (129 Kč)

Tato neuvěřitelně uspokojující logická platformová hra je také působivým dílem digitálního umění. Jejími tématy jsou naděje, zármutek a úspěch, jakým je to, když se člověku po tragické ztrátě znovu povede dát si dohromady život.

Hra roku pro Apple TV: Wonder Boy: The Dragon’s Trap (199 Kč)

Oblíbená hra Wonder Boy z 80. let z dílny Lizardcube a Ryuichi Nishizawa, ve které se osamělý, napůl ještěří dobrodruh vydává na cestu svého života, restartuje v novém příběhu s ručně kreslenou animací a skvělým soundtrackem.

Apple Arcade hra roku: Sayonara Wild Hearts (vyžaduje predplatné Apple Arcade)

V roce 2019 Apple rozšířil App Store zavedením zcela nové karty pro Apple Arcade, průkopnickou službu předplatného her bez reklam nebo nákupů v aplikaci. Zatímco každá z více než 100 her v Apple Arcade nabízí hráčům něco jedinečného, existuje jedna hra, která vyniká i v této sbírce vynikajících titulů, což z ní činí Apple Arcade hru roku. Sayonara Wild Hearts z dílny Simogo, vydaná pod hlavičkou Annapurna Interactive, je nadějná, nádherná a jedinečná hra. Rozproudí vám adrenalin v žilách a úplně vás pohltí. Připravte se na závody motocyklů, souboje mečů a lámání srdcí rychlostí 300 km/h.

Nejlepší aplikace zdarma

Nejlepší placené aplikace

Nejlepší hry zdarma

Nejlepší placené hry