Apple Mapy jsou nyní nově online pro kohokoli!

Od dneška můžeš prozkoumávat svět s Apple Mapami přímo ve svém prohlížeči! Jsou totiž dostupné ve veřejné betaverzi, takže ať jsi kdekoli, stačí jen otevřít prohlížeč a vydat se na cestu.

Od dnešního dne můžeš mít Apple Mapy přímo ve svém prohlížeči, a to díky veřejné betaverzi! Ať jsi kdekoliv na světě, můžeš teď snadno využívat navigaci při řízení nebo chůzi, objevovat skvělá místa s fotkami, otevíracími hodinami, hodnocením a recenzemi, nebo si dokonce objednat jídlo přímo z karty daného místa. Máš chuť na dobrodružství? Průvodci ti ukážou restaurace, obchody a zajímavosti v okolí. V blízké době se můžeš těšit i na funkce jako Look Around.

Vývojáři mohou jednoduše integrovat Apple Mapy do svých aplikací, takže jejich uživatelé získají přístup k navigaci a dalším podrobným informacím o místech. Momentálně jsou Apple Mapy na webu dostupné v angličtině a fungují na prohlížečích Safari a Chrome na Macu a iPadu, stejně jako na Chrome a Edge na Windows. Další jazyky, prohlížeče a platformy se chystají přidat brzy.

Dostupnost se může lišit podle regionu, tak si zkontroluj, zda už můžeš vyrazit na cestu s Apple Mapami ve svém prohlížeči!


Mrkni na nabídku MacBooků