Aplikace, které vám pomohou dodržet novoroční předsevzetí

Dát si novoroční předsevzetí je pěkné, ještě hezčí je dlouhodobě je dodržet. Ačkoli každý má své vlastní osvědčené postupy, co může být lepší pomoc než zařízení, které je vždy ve vaší kapse? Zde je několik aplikací, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů.

Ať už se jedná o sportovní, osobní nebo finanční záležitosti, pořádek je základem. Pojďme na to!

Sport a zdraví

Aplikace pro měření sportovního výkonu se v poslední době staly docela populární. Mnoho z nich nabízí komplexní řešení. Vyzkoušejte třeba Runtastic, který se kromě běhu zaměřuje na posilovací cvičení a mnoho dalších možností. Aplikace tohoto vývojáře si můžete si zakoupit jednu po druhé, v balíčku nebo v systému předplatného. Získáte tak pěknou sadu aplikací pro běžná cvičení.

Pokud máte Apple Watch, určitě jste se někdy setkali s aplikací Nike Run Club. Tato aplikace umožňuje připojit se ke skupinovému cvičení nebo běhu pod vedením certifikovaných lektorů Nike. Jako člen klubu Run nebo Training získáte přístup k dalším službám, například rady a inspirace na nové sportovní potřeby. Spolupráce Nike a Apple je ideální volbou pro všechny, kteří to se sportem myslí vážně.

Kromě cvičení je významným faktorem optimálního zdraví také výživa. Jakmile se rozhodnete pro zdravější životní styl, měli byste určitě věnovat pozornost tomu, co jíte. A všichni víme, že stravovat se zdravě je stejně těžké, nebo dokonce ještě těžší, jako pravidelně sportovat. Yazio je perfektní volbou v oblasti bezplatných aplikací, navíc umožňuje sledovat i pitný režim. Skvělou možností pro Apple Watch je WaterMinder.

Podnikání, práce a studium

Když se chcete soustředit na své úkoly, musíte mít pořádek a přehled o svých povinnostech. Můžete si vybrat mezi různými aplikacemi pro správu úloh, jako jsou MeisterTask nebo Trello. Obě aplikace se hodí pro jednotlivce nebo malé firmy, jejich základní verze pro iOS a macOS jsou zdarma. Pro studenty doporučujeme aplikaci iStudiez Pro.

Budete potřebovat více času, proto pojďme zvýšit váš výkon. Aplikace Time 2 vám umožní nastavit časové intervaly pro každý úkol a sledovat, jak jste byli během dne výkonní. Tato aplikace usnadňuje správu vašich úkolů a pomáhá vám identifikovat ty činnosti, nad kterými trávíte příliš času.

Finance a sledování cílů

I když si za peníze štěstí, nekoupíte, úprava nákladů a výdajů je často předmětem novoročních předsevzetí. PocketGuard může být vynikajícím rozhodnutím, pokud chcete pomoci ušetřit.

Pokud se vám podařilo nastavit všechny své sportovní, vzdělávací, pracovní a finanční cíle, už jen stačí najít univerzální aplikaci, která je všechny pokryje. A co Strides Habit Tracker? Pokud byste si vybrali pouze jednu aplikaci ke stažení ze všech výše uvedených, měla by to být právě tato. Umožní vám sledovat všechny podrobnosti, jako je pravidelná konzumace rychlého občerstvení, průměrná délka spánku, kolik utratíte nebo ušetříte.