XMind – Zvyšte svou produktivitu pomocí vynikající aplikace pro kreslení myšlenkových map

XMind je jednou z nejlepších aplikací pro vytváření myšlenkových map k běžnému i profesionálnímu použití. Podívejme se na možnosti, které nabízí.

Obecně lze říci, že aplikace pro kreslení myšlenkových map se mohou hodit v mnoha různých profesích. Přehledně zaznamenat své myšlenky, přidat grafy, seskupovat je a na jejich základě sestavit plán přijde vhod u nejrůznějších profesních, vzdělávacích i osobních úkolů.

Během zkoušení různých aplikací pro myšlenkové mapy v průběhu let se vždy ukázalo, že XMind je jednou z nejlepších, ne-li ta opravdu nejlepší. Můžete ji využít na mnoho různých účelů a její používání je zcela univerzální.

A to je důvod, proč je tato aplikaci tak skvělá. Bez ohledu na to, jaké myšlenky nebo nápady chcete zaznamenat, můžete je okamžitě přidat a připojit k nim grafy, kresby a obrázky. Vše můžete přeskupovat, míchat a uspořádat, přidávat a odebírat prvky podle libosti. Za pomoci XMind se plánování mění z lineárního procesu na komplexní systém. Myšlenky můžete změnit na cíle a pak uspořádat způsoby, jak jich dosáhnout. To ale zvládnou v podstatě všechny aplikace pro vytváření myšlenkových map, tak v čem se XMind liší?

Jak již bylo zmíněno, tato aplikace má spoustu různých použití. V takovém případě je důležité, že je aplikace open-source a může přijímat další moduly. Pro XMind platí obojí, můžete si vybrat z různých verzí. Aplikace se snadno používá, obsahuje spoustu výchozích šablon a uspořádání pro okamžité zahájení práce. To, že je open-source, znamená možnost bezplatného vývoje založeného na nástrojích dostupných na GitHubu.

Aplikaci můžete používat zdarma, pro verze ale pokryje všechny účely, i když kvůli tomu nemálo stojí. Musíte ale mít na paměti, že mluvíme o profesionálním nástroji, kde máte k dispozici automatizaci.

Vyzkoušejte XMind zdarma a nechte svou kreativitu volně plynout!