Nový Apple Pencil Pro, Magic Keyboard a Smart Folio

Přinášíme ti novinky z kategorie příslušenství pro iPad.

Apple Pencil Pro

Nový Apple Pencil Pro má ještě víc kouzelných funkcí a přináší šikovné nové možnosti interakce, takže se s ním pracuje líp než kdy dřív. Nový snímač v části nad hrotem rozpozná přitlačení a vyvolá novou paletu, ve které se dají rychle volit nástroje nebo tloušťka a barva čar, takže uživatele nic nevytrhává z tvůrčího soustředění. A gesta stisknutí nebo poklepání i akce jako uchopení inteligentního tvaru při kreslení potvrzuje speciální haptický motorek jemnou vibrací, což dělá z Apple Pencilu mimořádně intuitivní nástroj. Gyroskop poskytuje při otáčení Apple Pencilem Pro přesnou kontrolu nad nástroji, jako jsou pera s tvarovaným hrotem nebo štětce. Uživatel vnímá bezprostředně každé pootočení, jako by psal nebo maloval na papír. A funkce podržení Apple Pencilu nad displejem mu dokonce ukáže přesnou orientaci nástroje, ještě než udělá první tah.



Tyhle vyspělé funkce Apple Pencilu Pro otevírají uživatelům úplně nové tvůrčí možnosti. A vývojáři si pro ně můžou vytvořit vlastní interakce. Apple Pencil Pro je první Apple Pencil podporovaný aplikací Najít, takže když ho uživatelé ztratí, pomůže jim ho zase najít. Páruje se, nabíjí a připíná k boku iPadu Pro pomocí nového magnetického rozhraní. iPad Pro podporuje taky Apple Pencil (USB‑C), ideální nástroj na dělání poznámek, skicování, anotování, psaní deníku a další aktivity dostupný za skvělou cenu.

Úplně nový Magic Keyboard a Smart Folio

Úplně nový, tenčí a lehčí Magic Keyboard navržený pro nový iPad Pro přispívá k jeho lepší přenosnosti a větší všestrannosti než dřív. Nechybí kouzelná plovoucí konstrukce, kterou si zákazníci oblíbili. A nově přibyl řádek funkčních kláves pro rychlý přístup k praktickým funkcím, jako je nastavení jasu displeje nebo ovládání hlasitosti. Taky má elegantní hliníkovou dlaňovou opěrku a větší trackpad s haptickou odezvou pro citlivější ovládání, takže práce s ním je tak příjemná jako na MacBooku.



Magic Keyboard se přichycuje magneticky a Smart Connector okamžitě připojí napájení a data bez spoléhání na Bluetooth. A v odolném pantu z přesně zpracovaného hliníku je i USB‑C konektor na nabíjení. Nový Magic Keyboard se prodává ve dvou barvách, které perfektně ladí s novým iPadem Pro: černý s dlaňovou opěrkou z vesmírně černého hliníku a bílý s dlaňovou opěrkou ze stříbrného hliníku. Pozastavit přehrávání videa: Magic Keyboard k iPadu Pro S novým, tenčím a lehčím Magic Keyboardem je nový iPad Pro ještě přenosnější a všestrannější než dřív. Nové Smart Folio na iPad Pro se přichycuje magneticky a nově se dá podle potřeby nastavit do různých pozorovacích úhlů. Prodává se v černé, bílé a denimové a hezky barevně ladí k novému iPadu Pro.