Apple Watch Series 10: Nejnovější generace chytrých hodinek pro zdraví a fitness

Apple Watch Series 10 přinášejí větší displej, vylepšené zdravotní funkce včetně detekce spánkové apnoe a ekologický design. S rychlým nabíjením a watchOS 11 jsou ideální pro zdraví a fitness.

Větší a jasnější displej

Jedním z hlavních vylepšení Series 10 je zvětšení displeje. Hodinky jsou nyní dostupné ve velikostech 42 mm a 46 mm, což ti poskytuje více místa na displeji pro čtení zpráv, notifikací a dalších informací. Displej s rozlišením 416x496 pixelů je ještě jasnější než u předchozích modelů, což oceníš především při používání na přímém slunci.

Always-On Retina displej je nejen jasnější, ale i odolnější. Displej je chráněn proti prachu a prasknutí, takže hodinky zvládnou i náročné podmínky.

Vylepšené funkce pro zdraví a fitness

Apple Watch Series 10 pokračují v tradici chytrých hodinek zaměřených na zdraví, ale přidávají nové pokročilé funkce. Jednou z nejvýznamnějších je detekce spánkové apnoe, což je stav, kdy během spánku dochází k přerušování dechu. Apple Watch pomocí senzorů detekují narušení dechu a analyzují data, která ti poskytnou náhled na kvalitu tvého spánku. Tento nový nástroj je skvělým pomocníkem pro prevenci zdravotních rizik, jako je vysoký krevní tlak a kardiovaskulární onemocnění.

Navíc je zde také nový senzor pro měření teploty vody a hloubkový senzor, které oceníš při plavání nebo šnorchlování. Aplikace Tides ti umožní sledovat přílivy a odlivy na více než 115 000 plážích po celém světě.


Rychlejší čip a delší výdrž baterie

Series 10 jsou vybaveny novým čipem S10, který zlepšuje výkon a zároveň udržuje energetickou efektivitu. Ačkoli se výdrž baterie drží na standardních 18 hodinách, hodinky nyní podporují rychlé nabíjení – za pouhých 30 minut dobijí baterii na 80 %, což znamená, že můžeš hodinky rychle připravit na další používání.

Nové designové prvky a ekologičnost

Design Apple Watch Series 10 prošel mírnými úpravami, hodinky jsou nyní tenčí a lehčí než kdy dřív. Apple také vsadil na ekologické materiály, a tak je například titanová verze vyrobena z 95 % z recyklovaného materiálu. Dostupné jsou i nové barevné varianty společně s ohromným množstvím nových řemínků.


Pokročilé funkce připojení a novinky v WatchOS 11

S watchOS 11 přicházejí nové funkce, jako je Sledovač zátěže tréninku, který ti pomůže sledovat intenzitu tréninků a doporučí, kdy bys měl více odpočívat. Aplikace Životní funkce ti navíc poskytne přehled o srdeční frekvenci a dalších zdravotních údajích s pravidelnými reporty.

Díky druhé generaci ultrawideband čipu je lokalizace tvého iPhonu ještě přesnější, což oceníš, když svůj telefon ztratíš. A pokud jsi venku bez telefonu, Apple Watch Series 10 ti umožní poslouchat hudbu nebo podcasty přímo přes hodinky.

Závěr: Apple Watch Series 10 – parťák pro tvůj zdravý životní styl

Apple Watch Series 10 přinášejí vylepšení, která ti pomohou zůstat ve formě, starat se o své zdraví a snadno komunikovat. S větším displejem, rychlým čipem, novými senzory pro měření spánkové apnoe a ekologickým designem jsou tyto hodinky skvělou volbou pro každého, kdo hledá chytré hodinky na špičkové úrovni. Ať už je tvůj denní režim jakýkoli, Apple Watch Series 10 tě nezklamou.


Podívat se nabídku Apple Watch Series 10