Anker Prime: Dvě ultimátní řešení pro nabíjení na cestách i doma

Objev rozdíly mezi nabíječkami Anker Prime 200W a 250W. Zjisti, který model je ideální pro tvé potřeby díky šesti portům, kompaktnímu designu a technologii PowerIQ 3.0.

Ve světě moderních technologií, kde se na naše zařízení spoléháme každým dnem víc a víc, nabíječky přestaly být pouhým doplňkem a staly se nepostradatelnou součástí našeho každodenního života. A právě tady přichází Anker se svými nabíječkami Prime, které posouvají hranice toho, co dokážou chytré a výkonné nabíječky. Ať už pracuješ z domova, cestuješ nebo potřebuješ rychle dobít více zařízení současně, Anker Prime nabízí spolehlivost a výkon, který ti bude vždy k dispozici.

Rychlost a výkon na prvním místě

Nabíječky Anker Prime 200W a Anker Prime 250W představují moderní řešení pro všechny, kdo hledají výkonné nabíjení s několika porty. Obě verze nabíječky umožňují nabíjet až šest zařízení současně, což je perfektní pro multitasking. Ať už potřebuješ nabíjet telefon, tablet, laptop, nebo jiná zařízení, tyto nabíječky zvládnou všechno na jedničku.

Anker Prime 200W - Lehčí, ale stále dostatečně výkonná

200W model ti nabízí klasický výkon, který dokáže pohánět několik zařízení současně. Nabíječka je vybavena technologií GaN (Gallium Nitride), což jí umožňuje být efektivnější a kompaktnější než běžné nabíječky. Takže pokud hledáš něco lehčího a snadno přenosného, ale přesto velmi výkonného, tato varianta ti sedne. Každý port USB-C zvládne až 100 W, takže dva 14” MacBooky Pro dostaneš na 50 % za pouhých 28 minut.


Anker Prime 250W - Pro maximální výkon

Jestliže potřebuješ ještě větší výkon, můžeš sáhnout po modelu 250W. Tenhle kousek ti nabídne ještě vyšší rychlost nabíjení a je ideální, pokud máš zařízení, která vyžadují větší proud. Anker 250W má i integrovaný displej, který ukazuje informace o aktuálním výkonu nabíjení a stavu připojených zařízení. To je velká výhoda oproti modelu Anker 200W, který displej nemá. Díky tomu můžeš snadno sledovat, jak efektivně se nabíjejí tvá zařízení a případně si lépe přizpůsobit způsob nabíjení podle potřeby. S touto nabíječkou si můžeš být jistý, že ani na cestách nebudeš nikdy bez šťávy.


Technologie PowerIQ 3.0

Oba modely jsou vybavené technologií Anker PowerIQ 3.0, která dokáže automaticky rozpoznat připojená zařízení a upravit nabíjecí výkon tak, aby nabíjení bylo maximálně efektivní a bezpečné. Ať už připojíš iPhone, iPad, MacBook, nebo třeba nějaké příslušenství, technologie PowerIQ 3.0 se postará o to, aby všechna zařízení dostala správný výkon.

Dostatek portů pro celou rodinu

Jak 200W, tak 250W varianta disponují šesti porty, což je naprosto dostatečné pro celou rodinu. Nemusíš se už starat o to, kdo kde najde zásuvku nebo volný adaptér – s touto nabíječkou může každý připojit své zařízení a využít plný potenciál nabíjení.

Kompaktní design a kvalitní zpracování

Jednou z hlavních výhod obou modelů je jejich kompaktní design. Nabíječky jsou malé, lehké a snadno přenosné, což je ideální, pokud často cestuješ nebo potřebuješ mít nabíječku stále u sebe. Anker se zaměřil i na kvalitu zpracování – oba modely působí odolně a profesionálně.



Který model vybrat?

Jestli hledáš něco výkonného, ale nevyžaduješ maximum, 200W model je ideální volbou. Na druhou stranu, pokud víš, že potřebuješ často nabíjet vícero náročnějších zařízení, nebo si zkrátka chceš zajistit vyšší výkon, pak je 250W model to pravé pro tebe.

Obě nabíječky Anker Prime nabízejí špičkovou kvalitu a výkon. Výběr mezi nimi záleží hlavně na tom, kolik potřebuješ výkonu a jak často plánuješ nabíječku využívat. Ale ať už se rozhodneš jakkoliv, s těmito modely máš jistotu, že tvoje zařízení budou nabíjena rychle a bezpečně.


Prohlédnout si nabídku značky Anker