Reproduktor Kyliana Mbappého LOEWE We. HEAR pro exkluzivně v iSTYLE

LOEWE přináší na český trh limitovanou edici reproduktoru We. HEAR pro, vyvinutou ve spolupráci s Kylianem Mbappém. Tento elegantní reproduktor nabízí špičkový zvuk, moderní technologie a stylový design. Dostupný exkluzivně v iSTYLE od 10. září.

Máme skvělou zprávu pro všechny milovníky kvalitního zvuku a moderního designu. Společnost LOEWE, legendární německý výrobce luxusní spotřební elektroniky, právě uvádí na český trh exkluzivní limitovanou edici bezdrátového reproduktoru We. HEAR pro. Tento unikátní reproduktor vznikl ve spolupráci s fotbalovou superstar Kylianem Mbappém a přináší na trh zcela nový standard ve světě přenosných audio zařízení.

Špičkový zvuk a inovativní technologie

We. HEAR pro se může pochlubit nejen vynikajícím zvukovým výkonem, ale i těmi nejmodernějšími technologiemi. Reproduktor nabízí čtveřici aktivních měničů a dva pasivní zářiče, které zajišťují mimořádně čistý a dynamický zvuk o celkovém výkonu 100 wattů. Díky vestavěné baterii si můžeš užívat až 24 hodin nepřetržitého poslechu. Další klíčovou vlastností je technologie LOEWE True Wireless Multi Pairing (TWMP), která umožňuje propojit až 14 reproduktorů do jednoho hudebního systému. Ať už plánuješ domácí party nebo venkovní oslavu, We. HEAR pro se postará o ten správný hudební zážitek.

Další klíčovou vlastností je technologie LOEWE True Wireless Multi Pairing (TWMP), která umožňuje propojit až 14 reproduktorů do jednoho hudebního systému. Ať už plánuješ domácí party nebo venkovní oslavu, We. HEAR pro se postará o ten správný hudební zážitek.

Design, který upoutá

We. HEAR pro je unikát. Zaujme nejen svými technickými parametry, ale také originálním designem. Válcovitý tvar, dostupný ve třech barvách – černé, žluté a modré – s iniciály „KM“ připomínajícími spolupráci s Kylianem Mbappém, dělají z tohoto reproduktoru stylový doplněk na cesty i do každého interiéru.

Odolnost a praktičnost

Odolnost reproduktoru odpovídá standardu IPX6, což znamená, že je chráněn proti silnému proudu stříkající vody. Navíc je vybaven funkcí rychlého PD dobíjení přes USB-C konektor, což zajišťuje rychlé doplnění energie. Nechybí ani možnost handsfree volání díky integrovanému mikrofonu a možnost připojení externího zdroje přes 3,5 mm jack.

Exkluzivně v iSTYLE od 10. září

Reproduktor We. HEAR pro bude na českém trhu dostupný exkluzivně ve všech prodejnách iSTYLE od 10. září za doporučenou maloobchodní cenu 6 990 Kč. Pokud si chceš tento jedinečný kousek zajistit mezi prvními, můžeš si ho předobjednat na našem e-shopu iSTYLE.cz již od 6. září.

Nabídka LOEWE We. HEAR pro