Hry z Apple Arcade, které můžete hrát s ovladačem

S příchodem iOS 13 a iPadOS 13 podporují mobilní zařízení Applu kromě ovladačů s označením MFi (Made for iPhone/iPod/iPad) také ovladače k Playstation 4 a Xbox ONE. Tady je seznam her, které si můžete na iPhonu nebo iPadu s ovladačem zahrát.

Ohlasy na herní platformu Applu jsou skvělé a seznam dostupných titulů se neustále rozšiřuje. V posledních týdnech se rozrostl o mnohé výjimečné hry, mezi nimi také o Redout: Space Assault, klasickou střílečku odehrávající se ve vesmíru.

Stáhněte si Redout: Space Assault (nutné předplatné Apple Arcade)

Dalším zajímavým titulem je Stela, platformová puzzle hra od Playdead, která následuje klasickou hru Inside. Není úplně nejoriginálnější, ale po vizuální a zvukové stránce je skvělá. Líbí se nám také její lehce ponurá atmosféra.

Stáhněte si hru Stela

INMOST je platformová hra ve stylu pixel artu, která dorazila 11. října. Najdete v ní skvělý příběh s fantastickou atmosférou a samozřejmě spoustu logických hádanek a hlavolamů.

Stáhněte si INMOST (nutné Apple Arcade)

Tyto tři tituly mají něco společného: všechny podporují ovladače, což vlastně platí pro většinu her z nabídky Apple Arcade. Jestli hra podporuje ovladače MFi, PS4 a Xbox ONE, najdete v jejím profilu v App Storu. Zde je seznam her, které podporují všechny zmíněné ovladače.

Seznam zahrnuje 75 různých titulů, což je skvělé, když zvážíme, že celková nabídka Apple Arcade v současnosti čítá 89 titulů. Pokud chcete zůstat v obraze o aktuální nabídce, sledujte seznam Macworld, který se často aktualizuje.