AirPods Max VS AirPods 3. generace – čím se liší?

Do uší, nebo přes hlavu? Každý model je jiný také po technologické stránce. Čti dál a dozvíš se, proč tě zvuk AirPods maximálně pohltí.

AirPods Max dokonale obklopí tvé uši

Velká sluchátka s pohodlnými náušníky pro celodenní poslech hudby bez otlačených uší. Přizpůsobí se každému tvaru hlavy a skvěle padnou. Zároveň díky tomu výborně těsní – tvůj audio zážitek bude ještě víc intenzivnější. Zvuk tě doslova obklopí. Navíc se jedná o velmi odolný kousek, jehož kostru z nerezové oceli pokrývá pevná a pružná skořepina.

AirPods Max jsou inovativní pro pokročilé potlačení vnějšího hluku. Šest mikrofonů namířených ven rozpoznají přicházející zvuk a dva mikrofony namířené dovnitř ho utlumí. Navíc tyto mikrofony dovedou izolovat i tvůj hlas od rušivých zvuků. Oceníš to například, když budeš telefonovat na rušné ulici či větrném místě. Tvůj hlas bude i tak zřetelný.


Myslíš, že své oblíbené skladby znáš do detailu? Nasaď AirPods Max, vyber oblíbenou muziku a zaposlouchej se. Sluchátka využívají dynamický budič, díky kterému naplno vyzní i jemné detaily v každém tónu. A klidně dej hlasitost na maximum. Zvuk bude i tak parádně čistý, nic ho nezkreslí.

V obou náušnicích se nachází desetijádrový čip H1, který reaguje na přesnou polohu tvé hlavy a podle toho dávkuje intenzitu audia. Nasaď sluchátka, pusť film či seriál a budeš si připadat jako v kině. Zvuk se na tebe pohrne ze všech stran.

Zprovoznění AirPods Max je otázkou vteřin. Přibliž se s nimi k iPhonu nebo iPadu a na obrazovce klepni na Připojit. Sluchátka ovládáš pomocí korunky Digital Crown, která slouží k regulaci hlasitosti a přepíná mezi skladbami.

AirPods 3. generace výborně utlumí okolní ruch

Tak malá sluchátka a tak intenzivní basy i výšky? Díky speciálnímu zesilovači s dynamickým budičem bude zvuk výjimečně detailní. Vychutnáš si maximálně každou část skladby. Ponoříš se do hlubokých basů i průzračných výšek.


Nemáš dobré zkušenosti se sluchátky do uší, protože nepřináší takovou kvalitu jako náhlavní? S tím se u AirPods 3. generace nesetkáš, protože adaptivní ekvalizace automaticky doladí aktuální vyznění podle tvaru tvého ucha. Sluchátka v reálném čase přizpůsobí frekvenci hudby, aby každé audio správně vyniklo.

Telefonuješ v rušném prostředí? Tvůj hlas bude i tak naprosto zřetelný a šum k volanému nedolehne. Mikrofon v každém sluchátku eliminuje rušivé zvuky a ven vyšle pouze tvůj hlas. Ať už jsi v davu lidí nebo na větrném kopci.

AirPods 3. generace ovládáš tlakovým snímačem po stranách. Stačí se lehce dotknout a spustíš, pozastavíš nebo přepneš na další skladbu. Také s ním přijmeš a ukončíš hovory.

Rychlé shrnutí na závěr

AirPods 3. generace:
  • přizpůsobí se tvaru tvého ucha,
  • spolehlivé připojení pomocí Bluetooth,
  • snadno se ovládají tlakovým snímačem,
  • dlouhá výdrž baterie – s nabíjecím pouzdrem až 30 hodin poslechu.
AirPods Max:
  • kvalitní zvukový výkon a aktivní potlačení hluku,
  • luxusní design s pohodlnými polstrovanými náušníky,
  • snadno se ovládají pomocí korunky Digital Crown,
  • dlouhá výdrž baterie (až 20 hodin) a rychlé nabíjení (za pět minut dobiješ na 1,5 hodiny poslechu).

Stále váháš a nevíš, po kterém modelu sáhnout? Přečti si náš článek Jaká bezdrátová sluchátka jsou pro tebe ta pravá a rozhodneš se během chvilky. Poznáš klíčové parametry a lépe se při výběru zorientuješ.