Tyto aplikace nesmí chybět žádnému studentovi v iPadu

Připravili jsme pro tebe tipy na appky, se kterými ti to ve škole půjde ještě líp. Už nebudeš potřebovat papírové sešity ani rozvrh hodin. Vše můžeš mít pohromadě v iPadu. Stáhneš je z App Store, většinu z nich pořídíš zdarma.

Microsoft OneNote nahradí sešity

Odlehči školnímu batohu a sešity nech doma. Tablet ti bude stačit. Nainstaluj aplikaci OneNote a měj všechny zápisky na jednom místě. Navíc se skvěle používá s tužkou Apple Pencil.




OneNote


Můžeš vše sdílet se spolužáky a navzájem dokumenty rozšiřovat nebo jinak editovat. Školní poznámky už nebudou nudné, přidávej obrázky, odkazy, hlasové zprávy – zkrátka cokoliv, s čím probíranou látku lépe pochopíš. Základní verzi stáhneš zdarma a skvěle poběží i na novém iPadu 2022.

Díky myHomework Student Planner už nic nezmeškáš

Máš spoustu povinností nejen ve škole, ale i ve volném čase? Stáhni myHomework Student Planner a nic neprošvihneš. Naplánuješ zde nejen domácí úkoly, připomenutí testů, zkoušek, ale také další projekty a schůzky. Základní verzi stáhneš zdarma, premium verze s rozšířenými funkcemi je za poplatek.




myHomework Student Planner


S Forestem přestaneš prokrastinovat

Znáš to, máš se učit a najednou přijde notifikace ze sociální sítě. Pozornost se začne tříštit a povinnosti jdou stranou. Zpoplatněná aplikace Forest ti pomůže s produktivitou. Nastav si v ní čas, během kterého se budeš soustředit pouze na práci. Pokud to zvládneš, podaří se ti vypěstovat strom a získáš kredit.

Vývojáři aplikace spolupracují s agenturami, které se podílí na obnově deštných pralesů a ty můžeš přispět k jejich rozšíření. Pokud získáš 2500 kreditů, Forest zajistí vysazení reálného stromu.




Forest


Class Timetable vytvoří rozvrh hodin

Tvůj školní program v jedné appce – stáhni bezplatně do svého iPadu Class Timetable a uspořádej si rozvrh hodin. Ke každé kolonce v plánu můžeš také připsat informace o jednotlivých učebnách, předmětech nebo třeba přestávkách. Aplikace tě včas upozorní na blížící se hodinu, jen nezapomeň v nastavení povolit notifikace.




Class Timetable